Autor Wątek: Multiple kitserver  (Przeczytany 9201 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ervind

  • Gość
Multiple kitserver
« dnia: Maj 31, 2010, 22:15:48 »



Instalacja:

1.Copy to the game folder.
2.Each kitserv works with it's folder, simply install it to the exe you need (u can use all kitservers paralelly).
3.Start the exe you need (exe like PES6_0X works with "folder1_X" and "d0X" instead of "folder1" and "dat", X=1,...,9).

Download
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline Danie(L)

  • I - ligowiec
  • ***
  • Join Date: Paź 2009
  • location: Warszawa
  • Wiadomości: 333
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 06.10.2009r.
  • Potrzebuję wczoraj... :)
Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 31, 2010, 22:34:03 »
Zajebista rzecz, można mieć w ten sposób kilka ulubionych patchów, tak?


EDIT:LUDZIE, TO DZIAŁA! MAM JUŻ WGRANE PES 6.5 ORAZ EKSTRAKLASA PATCH :) POLECAM SZCZERZE DODATEK, TO NIC ZAIWŁEGO, A MOŻNA WIELE ZYSKAĆ ;)
« Ostatnia zmiana: Maj 31, 2010, 23:10:56 wysłana przez Danie(L) »
Zapraszam na mój profil na yt :) dużo dobrej muzy, bramki z meczów i inne. REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline WIŚLAK777

  • Junior
  • *
  • Join Date: Sty 2009
  • location:
  • Wiadomości: 117
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 06.01.2009r.
Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 01, 2010, 13:59:11 »
ale jak to pobrać??
TS! Aż po życia kres!

Offline pawlodar_10

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Sty 2009
  • location: Warszawa
  • Wiadomości: 2837
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 01, 2010, 14:17:25 »
A jaki masz problem ze ściągnięciem?
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Ervind

  • Gość
Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 01, 2010, 18:07:39 »
Download
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
otwierasz link
klikasz free download
czekasz aż licznik dojdzie do zera
pokaże się link downloadu
czekasz aż się ściągnie

Offline lolek1

  • IV - ligowiec
  • ***
  • Join Date: Kwi 2010
  • location:
  • Wiadomości: 263
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 05.04.2010r.
Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 01, 2010, 18:19:26 »
dziala tylko do pes 6 czy na 2010 tez pojdzie ?

Ervind

  • Gość
Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 01, 2010, 19:31:36 »
tylko pes 6

Offline WIŚLAK777

  • Junior
  • *
  • Join Date: Sty 2009
  • location:
  • Wiadomości: 117
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 06.01.2009r.
Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 01, 2010, 21:07:47 »
jak to zainstalować i jak to działa??
TS! Aż po życia kres!

Ervind

  • Gość
Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 01, 2010, 21:20:46 »
po prostu więcej PES-ów

masz np. pes6_01.exe
jego folder dat = d01
kitserver  = kitsterv1
of i save = folder1_1

Offline WIŚLAK777

  • Junior
  • *
  • Join Date: Sty 2009
  • location:
  • Wiadomości: 117
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 06.01.2009r.
Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 02, 2010, 14:41:13 »
tak ale mam ekstraklase patch  i chce miec powerpatcha też to co mam zrobić?
TS! Aż po życia kres!

Offline Danie(L)

  • I - ligowiec
  • ***
  • Join Date: Paź 2009
  • location: Warszawa
  • Wiadomości: 333
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 06.10.2009r.
  • Potrzebuję wczoraj... :)
Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 02, 2010, 17:04:46 »
Zmień nazwę kitservera z Powerpatch na kitserv01 i podmień z tym folderem, co jest w PES6, tak samo zmień nazwę z folderu dat z Powerpatcha na d01, a folder1 z savem z Powerpatch na folder1_1. I tylko tyle. Oczywiście kopiuj i zamień ;)
Zapraszam na mój profil na yt :) dużo dobrej muzy, bramki z meczów i inne. REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline MichW

  • Właściciel Klubu
  • ******
  • Join Date: Cze 2009
  • location:
  • Wiadomości: 2386
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 21.06.2009r.
  • Od kołyski, aż po grób: Stilon Gorzów ZKS :)
  • Gram w: PES 2013
Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 01, 2010, 21:19:46 »
Witam mi cały czas pokazjuje antywirus wirusa w pliku bootserv :(
Chcesz dorobić sobie na szybko 15$? Pisz GG: 7886524

Offline robi99

  • Były członek Załogi
  • *
  • Join Date: Gru 2007
  • location: Olsztyn
  • Wiadomości: 1362
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.12.2007r.
  • Gram w: ...
Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #12 dnia: Wrzesień 01, 2010, 21:20:44 »
Witam mi cały czas pokazjuje antywirus wirusa w pliku bootserv :(
to wywal tego antywira. ;d
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline MichW

  • Właściciel Klubu
  • ******
  • Join Date: Cze 2009
  • location:
  • Wiadomości: 2386
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 21.06.2009r.
  • Od kołyski, aż po grób: Stilon Gorzów ZKS :)
  • Gram w: PES 2013
Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #13 dnia: Wrzesień 01, 2010, 21:26:26 »
to wywal tego antywira. ;d
F-Secure, daj spokoj.
EDIT: Zrozumiałem ;)
Chcesz dorobić sobie na szybko 15$? Pisz GG: 7886524

Offline MichW

  • Właściciel Klubu
  • ******
  • Join Date: Cze 2009
  • location:
  • Wiadomości: 2386
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 21.06.2009r.
  • Od kołyski, aż po grób: Stilon Gorzów ZKS :)
  • Gram w: PES 2013
Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #14 dnia: Wrzesień 01, 2010, 22:03:07 »
AFS File not found. Nie wiem czy to spowodowany tym że wgrałem sobię tylko ofa
Chcesz dorobić sobie na szybko 15$? Pisz GG: 7886524

Offline roni99

  • Amator
  • *
  • Join Date: Kwi 2014
  • location:
  • Wiadomości: 17
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 18.04.2014r.
Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 07, 2014, 12:06:50 »
dostanę linka do  multikitservera

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: Multiple kitserver
« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 07, 2014, 12:06:50 »