Proszę o ukaranie gracza damianpl88 za wyzwiska pod adresem moim oraz gracza Martinso.
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIESytuacja:
Mecz półfinałowy damianpl88 vs Martinso
Po rozegraniu 43.min graczy rozłaczyło przy wyniku 2:0 dla damianpl88.
Nakazałem im rozegranie pozostałego czasu meczu (10min ustawienie w PESie) i włączyć tylko karne - bez dogrywki.
Gracze rozegrali jednak cały mecz 90.min (10min ustawienie w PESie) i wynik wynosił 3:1 dla Martinso - 3:3 wynik w sumie.
Gracze zamiast rozegrać pozostały czas i doprowadzić do remisu (po czasie który mieli grać lub strzelając 2 bramki na początku) postanowili grać do 90.min z czego wynikło całe zamieszanie.
Napisałem, aby ustawili mecz po 5min. + karne i poczekali na karne ale gracz Martinso sprzeciwił się gdyż jak stwierdził przeciwnik nie ustawił karnych i nie wszedł do pokoju meczowego.
W między czasie gracz damianpl88 zareagował na to obrażając przeciwnika - co widać na screenach powyżej.
Dlatego zastosowałem następujący punkty regulaminu:
10. Gramy w przyjaznej atmosferze a jakie kolwiek obrażanie skutkuje blokadą konta
13. Jeżeli gospodarz w pucharze dnia ( fazie pucharowej turnieju) nie ustawi dogrywki i karnych, a mecz zakończy się remisem przechodzi dalej gość
14. Jeżeli gracze w pucharze dnia ( fazie pucharowej turnieju) nie moga się połączyć przechodzi ten co jest wyżej w rankingu
Spotkało się to ze sprzeciwem ze strony damianpl88, który w sposób pokazany na screenach zaczął obrażać również i mnie.
Proszę o ukaranie gracza żółtą kartką.