Znalazłem sposób na wyciągnięcia kamery tylko przy wyjściu zawodników na mecz Trzeba wyjąć pliki unel i wkleić do naszego dt09.img Są po tem 3 kamery przy wyjściu I mam jeszcze jedno pytanie: Jak można zrobić tak jak na początku tego moda gdy pisze "Naciśnij Dowolny Przycisk" i jak zatwierdzimy leci piosenka z mistrzostw ?
Za tą piosenkę przy "Naciśnij przycisk" odpowiada ten sam plik co za wuvuzele, bodajże unnamed_13 z dt03.
Niestety nie
Znalazłem sposób na wyciągnięcia kamery tylko przy wyjściu zawodników na mecz Trzeba wyjąć pliki unel i wkleić do naszego dt09.img Są po tem 3 kamery przy wyjściu WKLEILEM TAK JAK NAPISALES DO DT09.IMG W PATCHU PES.EDTIT I MI TO NIE CHODZI MOGE WIEDZIEC CZEMU
to 12 albo 11, na bank ktorys z dt03.img
WKLEILEM TAK JAK NAPISALES DO DT09.IMG W PATCHU PES.EDTIT I MI TO NIE CHODZI MOGE WIEDZIEC CZEMU
a ktore to pliki trzeba dokladnie pousuwac
no i tak zrobilem zmienilem nawet nazwy na unnamed i owszem mam jedna nowa kamere ale w tunelu podczas wychodzenia zawodnikow widze ich plecy i to wszystko
Czy spotkaliście się może z takim błędem : REJESTRACJA lub LOGOWANIEzainstalowałem patcha do folderu z grą , odpaliłem z ikony na pulpicie i lipson . Instalowałem drugi raz to samo. Wypakowałem jeszcze raz archiwum , zainstalowałem i znowu to. Jesteście w stanie mi pomóc , bo chętnie bym zagrał a tu d*pa .. z góry dzięki
Nawet pobrałem jeszcze raz i dalej to samo . :/ @EDIT : wie ktoś jak rozwiązać mój problem ?
Mam ten sam problem, wiecie jak go rozwiązać ?