Ja tylko mówię, że nie da się ocenić, jak Kuba pełni rolę kapitana, nie będąc częścią zespołu.
A ja tylko mówię, jak to wygląda z boku. Było już mnóstwo piłkarzy, od których aż śmierdziało umiejętnościami przywódczymi. Błaszczykowski się do nich nie zalicza.
Nie łap mnie za słowa
Fakt zawsze jest faktem i nie jest zależny od niczyich poglądów.
[Nie. Po prostu wydaje mi się, że faworyzujesz piłkarzy Man Utd, co jest niejako naturalne, skoro im kibicujesz.
Źle ci się wydaje. Po prostu uważam, że są lepsi i przynależność klubowa nie ma tu nic do tego.
Borucowi podczas Euro 2008 też obrońcy nie pomagali.
A Polacy nie grali z Hiszpanią. Nie wiem, co chcesz osiągnąć - zwalić winę na porażkę 0:6 na Kuszczaka? Po wygranej MU z Arsenalem 8:2 pierwsze, co zobaczyłem w internecie, to fala komentarzy i zapewnień w stylu "Szczęsny nie miał nic do powiedzenia przy żadnej z bramek". Jasne, bramkarz zawsze może zachować się lepiej, ale nie przypominam sobie, by Kuszczak zawalił któregoś z tamtych goli. Smuda pewnie szukał kozła ofiarnego i wybrał golkipera, bo najłatwiej zwalić na niego.
Sorry Ned za podpier*olenie systemu odpowiadania małymi cytacikami, ale jest taki fajny
Przecież tylko tutaj się tak nie robi.
Dobry sędzia, a do tego szczęśliwy dla biało-czerwonych.
Najgorszy w Bundeslidze. Nawet w Niemczech go nie lubią. Zresztą, to ten sam arbiter, który nie kryje się z tym, że sympatyzuje z Barceloną, a UEFA wyznaczyła go do prowadzenia pierwszego El Clasico w 1/2 LM.