Myślę, że jeżeli jest Tottenham licencjowany to ich stadion też będzie, Anfield w tym wypadku nie pojawi się w grze. Nowe urozmaicenie jak dla mnie.
będzie bundesliga? chociaż podrobiona?
co to znaczy podrobiona?powtarzam po innych że napewno będzie Bayern i do tego jakieś jeszcze dwie inne drużyny prawdopodobnie Werder Brema i Schalke
nie rozumiesz? angielska taka jest podrobiona, ma 3 kluby oryginalne, więc czy będzie liga niemiecka podrobiona, czy pojedyncze zespoły
nie będzie Chelsea,zni całej Bundesligi,na razie jest pewny Bayern i jeszcze jakieś 2 mają być,dalej w pełni pozostaną ligi:włoska,holenderska i francuska,prawdopodobnie będzie też liga hiszpańska w pełni licencjonowana,no i do tego masa zespołów w others...
czyli podsumujmy co wiemy licencję mają-Man Utd-Chelsea-Tottenham-Bundesliga -pewnie Barcelona i Real z Madrytuproszę jeśli ktoś wie więcej niech dopisze
No trudno ale jak napisał igor04 moje zdanie jest takie żeby wyrzucili others a dali cała ligę z 1 czy 2 licencjami przecież i nawet patche jak wychodzić będą to nawet prościej zrobić i jest czym grać i nie trzeba czekać miesiącami na porządnego patcha
bez sensu wole 100+ zespołów w others niż 2 ligi, poza tym będzie sobie można ligę samemu zrobić...
nie róbmy z PESa drugiej FIFY która mydli oczy ilością ale nie jakością.
za dużo jest tutaj cienkich pipek
moim zdaniem powinno być 6 lig(dodać niemiecką) w pełni licencjonowane + masa zespołów w others. I do tego mozliwość zrobienia kilku lig jeśli ktoś będzie chciał....
Jeśli chodzi o ligi to szkodzi, żeby było ich więcej? Im więcej tym lepiej "Druga FIFA" to mam nadzieję FIFA 10 na PC?
kurde jak już Liverpool miał licencje to po co ją zabierają. Zawsze gram The Reds , a nie chce grać jakimś "mersysajd red" jak w PES5...