0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
jakis czas temu zaktualizowalem sobie of. codziennie dodawalem zawodnikow itp. ale tylko w ekstraklasie. juz mialem wrzucic tego ofa dla was ale wiślak777 mnie z tym ubiegl , wiec pomyslalem ze nie potrzeba wam 2 ofow. ale teraz porownujac te 2 ofy moj jest troszeczke bardziej aktualny. są aktualne numery , kadry w 99 % aktualne (moga zdazyc sie minimalne bledy), taktyki takze zaktualizowane. więc teraz takie pytanie czy mam go wrzucic czy nie trzeba. bo nie ma sensu dla 2 osob wrzucac tego ofa.
bedzie w tym patchu ; kitserver , Aktualne składy , 0_text , p_text , exe_intro_of , Stadiony , p_sound , 0_sound jak tak to jestes genialny jak zrobisz ten patch10/11 a kiedy on bedzie ?
a jakie tu bedą ligi mam nadzieje ze ; Angielska , Francuska , Wloska , Hiszpanska , Polska i te inne zespoły z ligi mistrzów i z 1 ligi polskiej
a ja mam inny pomsyl zrobic tylko polska lige i w miejsce innych lig powstawiac poprostu zespoly np. z ligi rosyjskiej, szkosckiej, noreskiej zeby mozna sie bylo troche pobawic w lige mistrzow np. bo te stare oklepane ligi mi sie juz troche znudzily
Po wielu przemysleniach, podejmuje sie wydaniu ekstraklasa patch 2010/2011 !!! A więc ligi zostają bez zmian . To juz postanowione . Oczywiście dodam drużyny z LM . Angielska premiership jest juz gotowa do grania . jutro wrzuce of do testow i pierwsze screeny . Koniec prac moze sie minimalnie przeciagnac bo w tym roku mam mature i wiadomo , ze czasami czasu moze nie byc .