Jestem tutaj dla Pes-a 6 !!! Proszę jeżeli obraziłem kogoś niech to napiszę i dajcie mi bana , słowa złego nie można na temat pes-a napisać bo już wróg zabawni jesteście .... Ile jest moich postów o fifie ? jeżeli tobie ktoś powie że białe jest czarne a czarne jest białe to w to uwierzysz ? jeżeli jeden pacjent z drugim jakieś farmazony pociska na temat gry w którą grałem a co jest nie prawdą to mam przytakiwać ... Nie ! ! ! wyrażę swą opinię ...
Ps . Kto tutaj się napina xD
Jako jeden z nielicznych tutaj piszesz, że czarne jest białe, a białe jest czarne
Większość, włącznie ze mną, widzi w pes2011 wspaniałą grę...lepszą od fify. Oglądając te wszystkie gameplay'e mamy czarno na białym
pokazane, że pes jest świetny.
Nie interesuje mnie za wiele fifa.
Nie jesteś wrogiem pisząc o pesie źle. Ludzie mają różne gusta. Żyjemy w wolnym kraju, możemy sobie pozwolić naprawdę na wiele rzeczy. Nie pozwolimy sobie jednak na obelgi w kierunku innych użytkowników. Nie będę Cię cytował, bo nie po to został usunięty Twój post.
Chciałbym abyś zagrał w demko pes'a, a najlepiej w jego finalną wersję. Może odnajdziesz to "coś" z pes6 w nowej wersji.