Witam
Mam taki drobny problem.
Z wcześniejszymi patch'ami nie miałem jakichkolwiek problemów, aż do teraz, a mianowicie wielokrotnie (nawet do 10 razy) wgrywałem wszystko wg instrukcji, żeby nie było , i za każdym razem efekt jest ten sam. Gdy wchodzę przez Adelante patch 2011.exe za każdym razem uruchamia mi się oryginalny pes z tym, że nazwy lig, składy i zmiana D2 na Liga Adelante są z łatki normalnie jest bundesliga, tylko brak jest herbów drużyn, lig, w other european teams czy jakoś tak to jest są standardowe drużyny. Aha, jeszcze jeden fail jest jakiś zbugowany gracz DUMMY ^^ za nieskładność wypowiedzi przepraszam, bo piszę w przerwie w przygotowywaniu wigilii
za pomoc z góry serdecznie dziękuję
pozdrawiam
Mateusz
p.s. Wesołych Świąt
Instrukcja instalacji:
1.Zainstaluj PES2011 i pobierz wszystkie aktualizacje do konami 1.03 i DLC 2.00
2.Wypakuj moje pliki z patcha tzn. 4.0 + FIX-y 4.01 i 4.01a
3. W foldrze z piulpitu Adelante Patch, wyszukaj w manager exe. Adelante Patch 2011.exe i daj attach..
4.Grę odpalać przez Adelante Patch.exe
WAŻNE !!! Najpierw instalujcie łatki od Konami później odpalajcie Patcha, jeśli zrobiłeś na odwrót usuń plik option z save (Moje dokumenty/Adelante Patch 2011).
możliwe że brakuje wam tego pliku d3dx9_43.dll, ściągnijcie go i wklejcie do gry
lub inna wersja jeśli nic innego nie pomoże:
-usuń folder Adelante Patch 2011 z save
- odpal grę przez moje exe uruchomi ci się standardowy PES, ustaw poziom gry i wejdź do zakładki Edit i np zmień Fabiańskiemu np buty daj save
i wyjdż z gry
- wejdź teraz w save i wklej wszystkie moje pliki z save które ściągnąłeś z Adelante Patch 4.0+ FIXY