Po 1 Dzięki Stanek i wielki szacun dla ciebie za ten patch i robotę, którą w niego włożyłeś.
Po 2 Patch jest bardzo fajny i bardzo mi się podoba, ale to moja subiektywna opinia, bo innych patchy poza Adelante nie sprawdzałem i nie wgrywałem.
Po 3 Póki co wszystko działa jak należy, nic się nie psuje i nie wywala do Windy (Vista Basic SP2).
Po 4 W opisie na 1 stronie jest malutka niejasność, która wprowadza trochę w błąd:
"- w folderze dt01.img są przyśpiewki dla polskich klubów, nie zastępujemy tych kilku plików z przyśpiewek zamieszczonych powyżej, chodzi o Chorwację, Węgry i Turcję "
Jak robiłem wg twojej instrukcji to jeden kraj się nie zgadzał, chyba chodziło o Węgry, ale mniejsza z tym, to tylko drobny szczegół. Polecam plugin do Winamapa "ADX-Plugin" można nim odsłuchiwać muzykę i przyśpiewki poza grą.
Po 5 Jeśli chodzi o (najnowszy) patch KOMU, bo wszyscy piszą i pytają to ja osobiście widzę taką różnicę w stosunku do oryginalnego PES'a:
z uruchomionym KOMU na najwyższym poziomie gry (Mistrz, Top Player), kiedy gra się z komputerem, obrona przeciwnika jest bardzo bardzo mocna i ciężko ją przejść. Bez patcha KOMU obrona przeciwnika jest dużo łatwiejsza do przejścia i łatwiej strzelić gola.
A jak ktoś nie wie, czy gra oryginalny exe, czy KOMU, to niech wywali oryginalny exe i wtedy będzie miał 100% pewności.
Ja mam folderze PES cztery exe i jakoś się nie gubię
d:\PES2011\pes2011komu130.exe
d:\PES2011\pes2011.exe
d:\PES2011\Adelante Patch 2011 komu130.exe
d:\PES2011\Adelante Patch 2011.exe
Jeśli, ktoś mam podobne odczucia i opinie co ja na temat KOMU, to niech się podzieli na forum.