a jak ja Ci zgłosiłem błędy, to zostałem zwyzywany, że nie doceniam czyjejś pracy i żebym wyszedł z tego forum bo się nie znam. Nie oszukuj się.
dobra to przypomnimy sobie moje tzw. błędy...
Zero profeski, nie dosc ze trzeba jakies stadiony przypisywac, i meczyc sie samemu to jeszcze sciagniecie tego graniczy z cudem.
PS. gracze Lecha Poznan zapewne sa dalej tak podobni jak w poprzedniej wersji? Bo to, ze chrapek byl czarny to juz bylo przegiecie
. autor zaraz odpisz mi pewnie 'to zrób samemu jak taki cwaniak jesteś'. Nie zrobie, bo jak czegos nie umiem to sie do tego nie zabieram w przeciwienstwie do niektorych
co do stadionów to nie ma innej opcji w stworzonych stadionach tylko można je importować i nawet twórcy z patchy z zagranicznych stron sobie z tym nie poradzili, co do twarzy piłkarzy Lecha jeśli był jakiś up to zaraz dodawałem, a zresztą był w tzw. wersji beta więc nie był jeszcze ukończony
To juz nie mozna wyrazic wlasnej opinii ? Kazdy musi pisac ze patch jest idealny bo sie autor rozplacze i pousuwa linki? Jesli sie cos robi to dobrze.. jak juz mowilem. I prawdziwy patchmaker potrafi przyjac krytyke. Szkoda ze srednia wieku fanow pesa nie przekracza 16 lat...
a lekcje na jutro odrobiles?
krytykować może każdy owszem ale nie taki cwaniak co nie umie tego zrobić (patcha) i nie wiem co ile czasu i pracy zajmuje, tylko ściągnie i narzeka, bo na 16440 piłkarzy w grze 100 ma złe twarze.....
i nie mów mi że patchamker nie umie przyjąć krytyki, przyjmuję ale od patchmakerów a nie od takich amatorów jakim jesteś ty zwykły forumowicz. Zresztą wasze uwagi maja nas zachęcać do dalszej pracy (tak jak w przypadku mojego update do PES2010) a nie znechęcać co ty właśnie czynisz, także powodzenia chłopie........
to tyle.......