Mógłbyś zamiast dodawać drużyny i piłkarzy zajać się formacjami i statystykami,bo są nawet nietkniete w ligach które już są,a męczące jest co update robić to od nowa i poświecac dwa dni pracy za każdym razem.
W ten sposób co update jakiś CB gra w pomocy, Jakiś CMF w ataku,CB gra na skrzydle a SB zamiast niego na środku.Szczególnie jest to widoczne we francuskiej,włoskiej i holenderskiej lidze.
Nie rozumiem po co dodawać ciagle nowe ekipy i piłkarzy ja ci co są nawet nie są dopracowani.
Możesz napisać owszem jak się nie podoba to nie ściągaj ale ja już wykasowałem twojego patcha i czekam na prace Michała może bedzie bardziej precyzyjna.
Olaleś wszystko z góry skupiając sie tylko na lidze hiszpańskiej i to też nie do końca bo od kiedy to villa typowy CF gra na skrzydle a messi konus który zawsze gra na prawym skrzydle jest w srodku napastników?
Jest ogrom takich błedów a wiele pracy nie trzeba by je poprawić trzeba tylko chcieć i może bym się nie czepiał ale jak mam to robic 10 x po update które wypuszczasz to robi sie to nużące i denerwujące.
Jest to konstruktywna krytyka wiec przyjmij ją jak na faceta przystało.