Nie podoba mu się to krytykuje. Ile ludzi tyle jest opinii, on akurat ma tendencje do krytykowania wszystkiego (takie typowe w naszym kraju). A co do gry to coraz bardziej mnie wkur.. juz w 10 tyle rzeczy mnie nie denerwowalo. Na poczatku zachwyt a pozniej w dol, w dol i w dol. Zawodnicy zachowuja sie jakby mieli siano zamiast mozgu. I to podanie ktore omija cala obrone to juz w ogole przesada. Nie dosc ze sie zawodnicy nie przelaczaja Ci co powinni ale to juz chyba tradycja to jeszcze wydaje sie ze masz pilke tooooo nagle obronca odbiega od pilki.
Oni chyba nie grali w ta gre przed wypuszczeniem. Jest caly ogrom nie dopracowan i szczerze mowiac jesli za rok bedzie to samo to chyba pierwszy raz w zyciu zagram w fife. Bo tam jest jakis progres (chociaz w sumie w fifie zrobic progres to nic trudnego) No ale troche sie zawiodlem. I bramki zdobywa sie za latwo jesli juz jest sam na sam.
I JESLI KTOS POWIEDZIAL ZE BRAMKARZE LEPIEJ BRONIA TO CHYBA GRAMY W INNA GRE. NIIIIIC NIE BRONIA! Chyba ze Ci najlepsi typu CESAR czy IKER bo w MLO to taka padaka ze biurko za miesiac bedzie do wymiany od uderzen w nie piescia xD
A ty co z choinki się urwałeś ? Myślisz, że tylko tutaj na forum, są święte krowy ? To co zauważałem, to że nie można tutaj skrytykować słabej gry, tak słabej gry pod nazwą PES 2011, bo od razu rzucą się na ciebie z pogardą, zresztą bezpodstawną. Krytykuje to co uznaje za zasadne, mam do tego prawo, nigdy nie powiedziałem,że ta gra jest zrąbana,choć jest jej do tego blisko,a tymi zmianami jakie wprowadza KONAMI,to woła o pomstę do nieba. Jasne nacieszcie się tym co macie , CO ! WTF ?!. Jestem wymagającym graczem, który domaga się jak najwięcej poprawek w tych elementach rozgrywki, w których są one wskazane, jeśli tego nie potrafią zapewnić, to z czym do ludzi...
Jesli sie potrafi to sie da zatrzymac takie podania Język troszke umiejetnosc... Po tej poprawce lcize ze to bedzie jeszcze latwiejsze...
Ja wiem ,że się da w jakiś tam sposób zatrzymać te podania, ale widzisz problem polega na tym,że jest to oskryptowane do bólu.Z reguły przy takich podaniach obrońcy nie wiedzą co się dzieje,i najzwyczajniej w świecie odpuszczają, a biorą pod uwagę, że komputer wykonuje ten "myk" dosyć często,to i frustracja z tego jest również częsta