Hercules pokonany! Dobry prognostyk przed finałem!
Hercules Alicante-Villarreal CF 0:2
Gole: 10 minuta Menez(0:1) 79 minuta Menez(0:2)
Piłkarz Meczu: Menez 7.5(Villarreal)
Hercules podejmuje na własnym boisku Żółtą Łódź Podwodną. W 10 minucie pierwszo uderzył Altindore, ale dobrze broni bramkarz, lecz dobrze dobił Menez i jest 1:0. Pod końcem pierwszej połowy Hercules mógł wyrównać ale Drenthe spudłował. W 79 minucie ponownie Menez z rzutu wolnego pierwszo uderza w mur, a potem po rykoszecie piłka wpada do siatki. Mecz zakończył się zwycięstwem Villarreal.
Zapowiedz finału Ligi Mistrzów!
Na tym obiekcie odbędzie się wielki finał Ligi Mistrzów w którym zmierzy się Chelsea Lodyn z Villarreal CF. Mecz zapowiada się emocjonująca faworytem oczywiście jest drużyna Chelsea, ale nie można skreślać Villarreal które na swojej drodze pokonało takie drużyny jak Liverpool, AC Milan czy choćby Real Madryt. Kto wygra i sięgnie po ten puchar? Dowiemy sie już dzisiaj wieczorem.
Co mówią trenerzy przed spotkaniem:
Carlo Ancelotti- Cieszę się że dostaliśmy się aż do Finału Ligi Mistrzów. My walczymy tylko o 1 miejsce! I nie odpuścimy moi chłopcy dadzą z siebie wszystko żeby zdobyć ten puchar.
Luis Figo- Nie wierzę ciągle że w drugim sezonie mojej pracy trenerskiej moja drużyna dostała się do finału. Mam nadzieję że to nie koniec i zdobędziemy upragiony Puchar Ligi Mistrzów!
Przewidywany skład Chelsea!
Po wygraniu z Milanem spodziewałem się czegoś więcej z Racingem. Punkty uciekają, ale to nie przekreśla twoich szans na mistrzostwo Zapewne Real jak i Atletico zaliczą nie jedną wpadkę.
Nie mam sznas już na mistrzostwo niestety.
@Super_Mario i MasterCreati
Cieszę się że wam sie podoba tak kariere i ktoś docenia mój wysiłek