Autor Wątek: Villarreal CF By Giggs11 Mecz z UD Almeria+Zapowiedz 4 kolejki LM!  (Przeczytany 76798 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 26.05.2009r.
Odp: Villarreal Cf By Giggs11! Primera Divison i Liga Europejska!
« Odpowiedź #80 dnia: Grudzień 19, 2010, 16:03:02 »
Piękne zwycięstwo z Atletico :)

Giggs11

• Gość
« Odpowiedź #81 dnia: Grudzień 19, 2010, 20:28:17 »
2 Takie same wynik ,ale dwa różne nastroje!
Villarreal CF-Bursaspor 1:3
Gole: 41 minuta Turgay Bahadir(0:1) 52 minuta Sercan Yildrim(0:2) 57 minuta Capdevila(1:2)  88 minuta Nunez(1:3)
Piłkarz Meczu: Turgay Bahadir(Bursaspor)
Rozpoczynamy 3 kolejkę Ligi Europejskiej faworytem oczywiście jest Villarreal który radzi sobie bardzo dobrze.W 6 minucie Turgay Bahadir wychodzi sam na sam ale górą Diego Lopez. W 17 minucie dobrze rozegrana piłka pomiędzy Menezem ,a Canim uderzał ten pierwszy ale ponad bramką. 25 minuta widać że obie drużyny weszły w ten mecz spokojnie nie grają jakoś mocno pressingiem tylko spokojnie czekają na jakąś okazje. 35 minuta nadal to samo dużo rozgrywania piłki w środku boiska ,ale nic z tego nie wychodzi. 41 minuta i mamy bramkę! Dobre wypuszczenie piłki przez Insue dla Turgay Bahadir a ten mocnym strzałem po ziemi pokonał Diego Lopeza. Koniec pierwszej połowy. W 52 minucie wchodzi Nilmar za Santi Cazorle. W 52 minucie rzut rożny rozegrany na krótko Sercan Yildrim który pięknym strzałem po ziemi pokonał bramkarza. 57 minuta i jest 2:1! Dobre podanie Caniego wykorzystał Capdevila który mocnym strzałem nie dał szans bramkarzowi. 59 minuta Rossi z daleka ale trafia w słupek! W 66 minucie schodzi Matilla ,a wchodzi Borja Valero. 71 minuta Cani zza pola karnego ale obok bramki. 80 minuta Villarreal ciągle atakuje wierzą że będzie remis! W 88 minucie po meczu! Nunez nie był kryty złe wyjście Diego Lopeza i jest 3:1! Koniec meczu.
Villarreal CF-Malaga CF 3:1
Gole: 8 minuta Borja Valero(1:0) 32 minuta Nilmar(2:0) 58 minuta Edinho(2:1) 60 minuta Rossi(3:1)
Piłkarz Meczu: Nilmar(Villarreal)
Podsumowanie Meczu: Po upokarzającej porażce z Bursaspor Żółta Łódź Podwodna musiała się podnieść i tak sie stało. Od początku spotkania przeważał Villarreal i w 8 minucie to potwierdził pięknym strzałem z daleka popisał się Borja Valero i jest 1:0. 24 minuty później było już 2:0 Nilmar po błędzie obrońcy wyszedł sam na sam i nie mógł spudłować. W drugiej połowie Edinho w 58 minucie potwierdził że będą walczyć chociaż o remis ,lecz 2 minuty później ich marzenia odebrał im Rossi. Do końca meczu nic sie nie zmieniło i wygrała Żółta Łódź Podwodna
Wiadomości ze świata!
Znamy nowego trenera Werderu Brema!
Nowym trenerem Werderu Brema został były szkoleniowiec Villarreal Juan Carlos Garrido! Ta wieść zdziwiła wszystkich każdy już myślał że nowym trenerem zostanie Martin O'Neill! Zarząd mówi że ten zawodnik ma doświadczenie i chciałby wstawić do tej drużyny Hiszpański Styl i ma mu go zapewnić Garrido.
Van Der Sar: To mój ostatni sezon!
Bramkarz Manchesteru United Van Der Sar potwierdza że po tym sezonie odchodzi na emeryture! Bramkarz Holandii ma już na karku 40 lat i wie że trzeba powiesić buty na kołku. Wszystko wskazuje na to że jego następca zostanie Polski Bramkarz Tomasz Kuszczak który już bardzo długo czeka na nr 1 w bramce Czerwonych Diabłów.
Chamakh: Gram dla pieniędzy w futbol!
Marokański napastnik Marouane Chamakh przyznał że gra w piłkę nożna nie dlatego że to kocha tylko dla pieniędzy. Chamakh również wyznał że kocha on grać w.... Golfa! I w wolnych chwilach idzie ze swoimi kolegami z drużyny grać. Również mówi że zawsze chciał zostać barmanem ,ale rodzice zapisali go do klubu Marmandais i wyszło tak jak wyszło.

Offline TekU

• Prezes klubu
  • Na forum od: 04.07.2010r.
  • Never Say Never <3
« Odpowiedź #82 dnia: Grudzień 19, 2010, 20:32:27 »
widzisz nie wystawiłeś Nilmara w 1 meczu i  przegrałeś wbij do mnie

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #83 dnia: Grudzień 19, 2010, 21:11:52 »
Szkoda tej porażki z turkami, ale jeszcze to sobie odbijesz:) Świetne niusy

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #84 dnia: Grudzień 19, 2010, 21:18:30 »
kurde ale forma u mnie na Barce to mało kto miał zielone a reszta to fioletowe bądź niebieskie. Widać nie tylko ja z Turkami gram słabo.

Giggs11

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: Grudzień 20, 2010, 18:03:49 »
Villarreal w Ćwierćfinale! Dobra passa ligowa trwa!
Atletico Madryt-Villarreal CF 0:1
Gole: 81 minuta Marco Ruben(0:1)
Piłkarz Meczu: Senna(Villarreal)
Podsumowanie Meczu:Po pięknym zwycięstwie na El Madrigol Villarreal wystawił głębokie rezerwy w 1 składzie. Od pierwszych minut zaczęło przeważać Atletico Madryt lecz nie mogli wykorzystać swoich sytuacji. W drugiej połowie do 60 minut dalej przeważali ,lecz gdy wszedł Senna wszystko się zmieniło. Wreszcie miał kto rozgrywać piłki i w 81 minucie po dobrym właśnie Senny piłka przypadkowo odbiła się od Nogi Marco Rubena ,a ten pięknym strzałem pokonał bramkarza i trafił w samo okienko! Do końca nic sie nie zmieniło i Villarreal w następnej rundzie zagra z Valencią!
Real Mallorca-Villarreal CF 1:4
Gole: 35 minuta Webo(1:0) 51 minuta Cazorla(1:1) 68 minuta Altindore(1:2) 82 minuta Gonzalo(1:3) 90+ minuta Menez(1:4)
Piłkarz Meczu: Altindore(Villarreal)
Podsumowanie Meczu:Real Mallorca miał być kolejnym upokorzonym który dostanie od Villarreal i tak sie stało! W 35 minucie po dobrym podaniu Chori Castro ,Webo lekkim lobikiem pokonuję Diego Lopeza i jest niespodziewane 1:0! W 51 minucie magicznym ,czarującym ,wyśmienitym podaniem popisał się Nilmar który od środka boiska tak wypuścił piłkę dla Cazorli że wpadła mu wprost na noge i jest 1:1. W 55 minucie wchodzi Altindore za Rossiego i 13 minut później ładuję bramkę na 2:1. W 82 minucie pierwszo Nilmar próbuje z daleka ale trafia w obrońce potem Altindore ale trafia w słupek tam wbiega Gonzalo i jak to sie mówi do trzech razy sztuka i mamy 3:1! W 91 minucie kropke na i postawił Menez który przepięknym uderzem zza pola karnego pokonał bramkarza Mallorci. Mecz zakończył się wynikiem 4:1 i to jest 4 zwycięstwo z rzędu!
Zapowiedz 4 kolejki Liga Europa!
Bursaspor SK-Villarreal!
Red Bull obstawia szanse wygranej! 35%-Bursaspor 65%-Villarreal!

Offline TekU

• Prezes klubu
  • Never Say Never <3
« Odpowiedź #86 dnia: Grudzień 20, 2010, 18:06:23 »
ładna wygrana z Mallorcą i można powiedzieć że szczęśliwa wygrana z Athletico bo w 81 minucie gol

zapraszam do mnie

Offline Carlos

• Prezes klubu
  • Na forum od: 16.01.2009r.
  • Vamos Blaugrana ! ! !
« Odpowiedź #87 dnia: Grudzień 20, 2010, 18:09:27 »
fajnie zatytułowane "2 Takie same wynik ,ale dwa różne nastroje!", gratuluje wygranej z Atletico :)

Giggs11

• Gość
« Odpowiedź #88 dnia: Grudzień 20, 2010, 20:12:45 »
Wygrana z Turkami! Coraz bliżej wyjścia z grupy!
Bursaspor SK-Villarreal CF 0:1
Gole: 45+ minuta Menez(0:1)
Piłkarz Meczu: Menez(Villarreal)
Rozpoczynamy 4 kolejke Ligi Europejskiej. Faworytem oczywiście jest Villarreal ,ale nie można skreślać Bursaspor bo przecież pokazał że można z nimi wygrać! W 4 minucie dobre podanie Nilmara do Senny ten z pierwszej piłki ,ale ponad bramką. 10 minuta Bursaspor przycisnął Villarreal ,ale ich obrona spisuję się bez zarzutów! W 14 minucie Rossi zza pola karnego ale wysoko i niecelnie. W 22 minucie rzut wolny dla Villarreal. Uderza Rossi ,ale trafia w poprzeczkę! 31 minuta Volkan Sen podaję po ziemi w pole karne dla Steinera ten powinien bez problemu trafić ,ale piękna interwencja Diego Lopeza. 40 minuta Villarreal przycisnęło przeciwnika ale nie potrafi tego wykorzystać. 45 minuta i jest 1:0! Nilmar dobrze zawalczył z obrońcą i odebrał mu piłkę podał do Rossiego ten z pierwszej piłki do Meneza ,a on wyśmienitym strzałem pokonał bramkarza Bursasporu. Koniec pierwszej połowy. W 53 minucie Steinert próbuje szczęścia z główki ale niestety obok bramki. 65 minuta dużo zamieszana w środku boiska z którego nic nie wychodzi. W 71 minucie Capdevila dostaje żółtą kartkę za faul i również dochodzi do zmiany schodzi Rossi wchodzi Altindore. 80 minuta Villarreal już spokojnie rozgrywa piłkę widać że chcą utrzymać korzystny dla nich wynik. W 83 minucie schodzi Nilmar wchodzi Montero. Koniec meczu.
I taka ciekawosta dla fanów Polskiej Ekstraklasy :D!
Klasyk W Primera Division!
Villarreal CF-Real Madryt!
Red Bull obstawia szanse! Villarreal-40% Real Madryt-60%
Przewidywany skład Królewskich!
Co mówią trenerzy i piłkarze przed meczem!
Luis Figo- No cóż to będzie bardzo trudny mecz. Real Madryt to przecież jedna z najlepszych jak nie najlepsza drużyn na świecie mają tyle świetnych zawodników że to będzie bardzo trudny mecz.
Marco Senna- Przeciwnik wymagający ,ale możemy wygrać. Mamy fantastyczną formę i nie możemy wystraszyć się Real Madryt. Powinniśmy zagrać tak jak to był normalny przeciwnik ,a możemy sprawić niespodziankę.
Joshe Mourinho- Villarreal jest na fali. Leci jak burza ,ale mamy bardzo silny zespół i możemy nawet rozgromić ich! Cieszę się że z drugiej strony jest mój Rodak. Luis Figo i będę mógł go sprawdzić w tym spotkaniu.
Cristiano Ronaldo- Na wpakuje im 5 bramek i będzie po meczu. Nie ,a tak na serio Villarreal można pokonać i przerwać ich passę. Wierzę że wygramy dlatego że jesteśmy faworytami tego spotkania.
Jeżeli macie jakieś propozycję żeby coś dodać ,zmienić lub poprawić proszę tutaj pisać. Jestem otwarty na wszystkie sugestie.

Offline TekU

• Prezes klubu
  • Never Say Never <3
Odp: Villarreal Cf By Giggs11! Blisko awansu do 1/8 LE. Zapowiedz Hitu!
« Odpowiedź #89 dnia: Grudzień 20, 2010, 20:19:05 »
Myślę że wygrasz z Realem. Mi tam się wszystko podoba

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #90 dnia: Grudzień 20, 2010, 23:09:00 »
ja mam osobistą prośbę, że jak byś mógł dodawać mecze w pojedynczych postach :)

Offline Carlos

• Prezes klubu
  • Na forum od: 16.01.2009r.
  • Vamos Blaugrana ! ! !
« Odpowiedź #91 dnia: Grudzień 20, 2010, 23:25:27 »
Skromne zwycięstwo, życze powodzenia z Realem

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #92 dnia: Grudzień 21, 2010, 10:19:02 »
Tak dodawaj mecze w pojedynczych postach, wszystko ładnie opisane.

Giggs11

• Gość
« Odpowiedź #93 dnia: Grudzień 21, 2010, 14:28:07 »
Dwa gole po głupich błędach.
Villarreal CF-Real Madryt 0:2
Gole: 60 minuta Sanna[Sam](0:1) 76 minuta Benzema(0:2)
Piłkarz Meczu: Albiol(Real Madryt)
Rozpoczynamy wielki spektakl Villarreal-Real Madryt. Faworytem oczywiście są Królewscy! 5 minuta Benzema wrzuca piłkę Ozil uderza ale minimalnie obok bramki. 8 minuta Santi Cazorla z daleka ale dobra interwencja Casillasa! 20 minuta Królewscy rozgrywają piłkę w środku boiska widać że nie chcą na chama ruszać do ataku. 29 minuta Nilmar podaje do Rossiego ,ale ten trafia w słupek! Szczęście Realu Madryt! 39 minuta Real Madryt jakby wystraszony tymi dwoma groźnymi strzałami Villarreal. 42 minuta błąd w obronie Santi Cazorla odbiera piłkę dla Pepe podaje do Rossiego ,ale ten trafia w poprzeczkę! Cóż za pech Giuseppe Rossiego! Koniec pierwszej połowy. 60 minuta i jest 1:0 dla Królewskich! Dobre podanie Cristiano Ronaldo dla Lassana Diarra który lekkim lobikiem z lobował bramkarza i jeszcze próbował interweniować Senna i wpakował przypadkowo sam bramkę! Również jest zmiana schodzi Cani wchodzi w trudnym momencie Menez. 62 minuta Menez zza pola karnego ale ponad bramką. W 72 minucie Figo stawia wszystko na jedną kartę! Schodzi Borja Valero wchodzi Altindore. 76 minuta i jest 2:0! Fatalny błąd popełnił Diego Lopez który za szybko wyszedł z bramki ,a Benzema bez problemu go pokonał. 85 minuta Ronaldo z daleka ale wprost w bramkarza. Koniec meczu.
Wywiad z Giuseppe Rossi!
SG-Sergiusz Ryczel
GS-Giuseppe Rossi
SG- Witam. Porażka z realem na pewno boli i to po takich błędach jak sie czujesz?
GS- Siemanko. A jak mam się czuć porażka na pewno boli ,ale trzeba się szybko podnieść ,a błędy zdarzają sie każdemu więc nie można obwiniać piłkarzy tylko drużynę.
SG- Miałeś dzisiaj pecha po prostu. Jeden słupek i jedna poprzeczka na pewno gdybyś trafił to by zmieniło to bieg meczu.
GS- Z pewnością by zmieniło ,ale cóż dzisiaj nie był mój dzień. Już od dłuższego czasu nie moge trafić bramki nie wiem czym to jest spowodowane.
SG- Na razie jesteście 10 w tabeli. Dacię radę wywalczyć miejsce promujące do Ligi Mistrzów bo chyba jest to wasz cel?
GS- Z pewnością tak. Od początku Luis Figo mówił że walczymy o najwyższe cele. Początek sezonu mieliśmy bardzo słaby byliśmy blisko strefy spadkowej ale wyniki wróciły i mam nadzieję że na dobre.
SG- Podobno przyszły do ciebie oferty z takich klubów jak. Ac Milan czy choćby Chelsea Londyn czy to prawda i jeżeli tak to masz zamiar opuścić klub?
GS- Przyszła do mnie oferta z innego klubu z Włoch ,a dokładnie z Juventusu Turyn ,ale prawdopodobnie ją odrzucę. Na razie chce grać w Żółtej Łodzi Podwodnej.
SG- Kto w drużynie jest takim waszym Liderem. Kto zawsze umie podnieść na duchu?
GS- W obronie jest nim Joan Capdevila który zawsze jak jest stały fragment gry dla przeciwnika umie zmotywować. Natomiast w ataku jest nim Marco Senna który widać że ma jaja. Biega odbiera dogrywa robi wszystko. Chciałbym być w przyszłości taki jak on szanowanym piłkarzem.
SG- W nowym ustawieniu grasz jako wysunięty napastnik. Lepiej ci sie grało w tamtym ustawieniu z dwójką napastników czy z tym?
GS- Na początku grało mi się fatalnie ,ale z czasem Luis Figo wytłumaczył mi co i jak i gra sie mi coraz lepiej w tym ustawieniu. Oczywiście lepiej mi się grało dwoma napastnikami ,ale mam nadzieję że wyjdzie mi to na dobra jak i drużynie.
SG- Cóż dziękuje za wszystko więc żegnam i życzę sukcesów.
GS- Dzięki i na razie.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2010, 14:33:14 wysłana przez Giggs11 »

Offline jackz

• Menadżer
  • Na forum od: 03.08.2009r.
« Odpowiedź #94 dnia: Grudzień 21, 2010, 14:30:26 »
szkoda porazki... no ale real to klasowy zespol z nimi napewno nie jest lekko wygrac ;)

Offline Bujo

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 31.10.2009r.
  • Jagiellonia & Sivasspor
Odp: Villarreal Cf By Giggs11! Porażka na własne życzenie..
« Odpowiedź #95 dnia: Grudzień 21, 2010, 15:13:11 »
Aaa Real to jednak Real, a błędy zdarzają się wszystkim. Real je po prostu wykorzystał i wygrał. Tyle. ;).

Offline TekU

• Prezes klubu
  • Never Say Never <3
« Odpowiedź #96 dnia: Grudzień 21, 2010, 15:25:00 »
szkoda porazki

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #97 dnia: Grudzień 21, 2010, 16:17:00 »
Jednak Real to Real więc musiało być ciężko jednak mogłeś się pokusić o remis..

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #98 dnia: Grudzień 21, 2010, 16:22:14 »
Szkoda tej porażki z królewskimi, ale tak jak poprzednicy Real to Real. A pozatym to Villareal już dawno z nimi w lidze nie wygrał.

Offline Robi1908

• Prezes klubu
  • Na forum od: 16.11.2009r.
  • Główny organizator konkursu na najlepszą karierę.
« Odpowiedź #99 dnia: Grudzień 21, 2010, 16:32:19 »
Szkoda porażki, ale tak jak koledzy to powiedzieli wyżej, Real to Real i z nimi zawsze trzeba się liczyć.. :P
Moja Kariera F.C. Barcelona ---> REJESTRACJA lub LOGOWANIE

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #99 dnia: Grudzień 21, 2010, 16:32:19 »