Niby wszystko fajnie, ladnie, patcha sciagnelem i probowalem zainstalowac no i z tego co mi sie udalo stwierdzic to mam nowe sklady, druzyny itp. wiec tu poszlo ok ale ma domyslne loga druzyn np w lidze angielskiej te smieszne i loga samych lig tez sa lipne, tylko to mi sie nie wgralo, co zrobilem nie tak?przyznam sie ze mam watpliowsci co do umiejscowienia poszczegolnych folderow(tak czytalem kazda instrukcje zalaczona z poszczegolnymi poprawkami ale tam tez bylo roznie opisane). Folder RSC Patch(czyli ten z kitserverem?) mam wklejony w D:\GRY\Pro Evolution Soccer 2011 wiec chyba dobrze bo sie patch wgral a folder "RSC Patch 2011" ma byc w C:\Documents and Settings\Cinek\Moje dokumenty\KONAMI (Cinek to nazwa uzytkownika:P )? czy tez moze w "C:\Documents and Settings\Cinek\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011" jak to bylo w np w pesie 2009? Czy tez jeszcze inna sciezka jest dla tego folderu? Poprosze o dokladne umiejscowienie tego folderu lub rade jak miec te orginalne loga.
Edit Stroje tez mam nie zamienione :/