Gratulacje dla twórców patcha. Sprawia wrażenie zrobionego profesjonalnie. Z ocenami się wstrzymam. Pogram jeszcze i poczekam na fixa.
Mam tylko małą uwagę co do instalacji. Jeżeli patch wymaga DLC 2.0, to dajcie gdzieś dokładny opis jak go zainstalować. Kilka patchy już instalowałem i z tym miałem problem, ten o którym kilku tu pisało, że wywalało do windy w ML. Pod
Viste ten plik z DLC musi być w 2 miejscach, bo z instrukcji można zrozumieć, że plik dt0f.img można wziąć z folderu img z grą (że to ten sam plik). Jak podmieniłem dopiero było OK.
Jeszcze jedna rzecz, na samym końcu instrukcji jest mowa o "kitserverze", zapewne chodzi o folder RSC patch. Bo jak ktoś przestawiał w kitserverze od EP to nie wiem czy mu będzie śmigać. Z reszą ja jak daje attach i detach rsc patch to w okienku jest "game error" ale status jest : Kitserver attached to this exe. Wszystko chyba śmiga więc chyba dobrze
Aha przypomniałem sobie, na pierwszy rzut oka oznaczenia pozycji zawodników w planie gry są słabo widoczne.
btw. Ci którzy krytykują patcha niech stworzą coś lepszego, nawet czysty PES ma swoje błędy. Nie umiesz pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzaj.Dla producentów jeszcze raz szacuneczek.