14.02.11r.
Czas na podsumowanie:RSC Patch to dodatek o tematyce polskich lig. Nie jestem jakimś tam wielkim fanem naszej ligi, ale ma swój klimat
Wiem jednak doskonale, że mimo tych wielu, wielu afer związanych z polską piłką nasz futbol ma bardzo dużo wiernych kibiców. Patch tworzyłem głównie z myślą o nich, tych, którzy chcieli by pograć w PES-a naszymi kochanymi drużynami. Dodatek odniósł spory sukces, wiele osób go pobrało i jest zadowolonych. Przeglądając temat widzę, że wasze komentarze są pozytywne. Są też negatywy, ale nie każdemu się wszystko podoba. Dziękuję za pobieranie i wypowiadanie się na temat tej pracy. Dziękuję w szczególności stachu_1991slu - za tych dodanych zawodników
i stankowi1983 za te jego kombinowania i pracę nad RISA, bez której RSC by tak naprawdę nie powstało, no i świetnemu facemakerowi - Rudincho. Dziękuję także tym wszystkim, którzy choć odrobinkę pomagali i są ich elementy w grze. Żegnam się z patchowaniem w tej wersji, nie mam zamiaru także pomagać w innych patchach. Po wyjściu PES2012 nie wiem jak wszystko będzie wyglądało z patchami. Dobija mnie debilizm użytkowników, więc nie wiem czy będzie sens rozpoczynać prace nad czymkolwiek. W każdym bądź razie, nawet jeślibym rozpoczął kolejny projekt, to raczej nie będzie on o Ekstraklasie i PLP, tylko o Scottish Premier League, której jestem wielkim fanem. Ale nie ma co przypuszczać, może KONAMI się postara i doda tą ligę, bądź zostawi więcej slotów na 'zabawy z PES-em? Kto wie...
Dziękuję jeszcze raz za pozytywy i życzę miłej gry. No to się rozpisałem, ciekawe, czy ktoś przeczyta