Autor Wątek: Blackpool FC by Proti #13 - LE - MANDARYNKI ZŻERAJĄ LWY!!!!!!!!!!  (Przeczytany 40350 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
Odp: Blackpool FC by Proti #13 - FA CUP - Blackpool w finale!!! Lewy znów trafia!!!
« Odpowiedź #220 dnia: Styczeń 31, 2011, 20:24:15 »
Teraz finał Aston Villa - Blackpool
nie spodziewałem się, że to osiągniesz bo się po prostu na to nie zanosiło, fajnie musiał ten samobój wyglądać, biedny Senderos.

Offline TekU

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 04.07.2010r.
  • Never Say Never <3
Odp: Blackpool FC by Proti #13 - FA CUP - Blackpool w finale!!! Lewy znów trafia!!!
« Odpowiedź #221 dnia: Styczeń 31, 2011, 20:50:53 »
widze forma z pierwszej część sezonu powraca i bardzo dobrze bo niechce widzieć jak dajesz tylko opisy z BPL i FA cup

Super_Mario

• Gość
« Odpowiedź #222 dnia: Styczeń 31, 2011, 20:52:49 »
Trochę mnie tutaj nie było i widzę, że wiele się ciekawego działo. Widzę także, że dwa byłe filary ataku Lecha bardzo dobrze sobie radzą w BPL i FA Cup.

Widzę, że Sławek uratował 3 punkty z Boltonem w końcówce, a Wanderers ładnie się rozstrzelali na Waszą bramkę. Lewy przyczynił się w meczu z Fulhamem do awansu, ale musiała być bardzo ciężka przeprawa. Dopiero 2 gole w dogrywce zadecydowały o awansie. Życzę powodzenia w finale z Aston Villą, żeby mieć skróconą drogę do Pucharów :)

Tam kilka postów wcześniej przeczytałem Wasze cele transferowe. Spoko lista. Oby udało się Wam sprowadzić choćby kilku :) Chociaż Pastore z Palermo będzie cholernie ciężko ściągnąć. Próbowałem go kilka razy w Zenicie (przy najlepszym skaucie) i kicha. Mam nadzieję, że Tobie się uda :)

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #223 dnia: Styczeń 31, 2011, 20:53:57 »
Tam kilka postów wcześniej przeczytałem Wasze cele transferowe. Spoko lista. Oby udało się Wam sprowadzić choćby kilku :) Chociaż Pastore z Palermo będzie cholernie ciężko ściągnąć. Próbowałem go kilka razy w Zenicie (przy najlepszym skaucie) i kicha. Mam nadzieję, że Tobie się uda :)
ja go przy średnim skaucie ten za 3 miliony, kupiłem za pierwszym razem do Porto :D

Offline Proti#13

• Reprezentant kraju
  • Autor wątku
  • Na forum od: 07.10.2010r.
« Odpowiedź #224 dnia: Styczeń 31, 2011, 20:58:03 »
A ja sobie utrudniłem grę i mam wszystkich na najniższym poziomie :P A wiecie może czy da się jakoś odjąć pieniądze z konta? Mam chyba 50 mln...a po kiego mi to?

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #225 dnia: Styczeń 31, 2011, 20:59:10 »
A ja sobie utrudniłem grę i mam wszystkich na najniższym poziomie :P A wiecie może czy da się jakoś odjąć pieniądze z konta? Mam chyba 50 mln...a po kiego mi to?
kup jakiegoś słabego zawodnika, zaproponuj mu 50 milionów a później go zwolnij :D

Offline Proti#13

• Reprezentant kraju
  • Autor wątku
« Odpowiedź #226 dnia: Styczeń 31, 2011, 21:13:44 »
Haha też o tym myślałem :P możliwe, że w następnym oknie tak zrobię ;)

Offline LaCoka

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 11.09.2010r.
« Odpowiedź #227 dnia: Styczeń 31, 2011, 21:15:00 »
Dobra rada Master, hehe. Nie wiedziałem, że masz w składzie dwójkę "naszych"! Ale widać odnaleźli się w drużynie i masz z nich pożytek. Z Aston Villą może być ciężko, ale teraz na ustach i w głowach kibiców mecz z Arsenalem. Jest szansa, że zamienicie się miejscami w tabeli :)

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #228 dnia: Styczeń 31, 2011, 21:48:27 »
Lewy i Peszkin grają jak tra la la a Blackpool expressem po puchar Anglii zapie...la :D. A tak na poważnie, to widzę że podniosłeś zespół z kolan. To dobrze rokuje na przyszłość.

Super_Mario

• Gość
« Odpowiedź #229 dnia: Styczeń 31, 2011, 21:56:01 »

Może na Cheat Engine będzie się dało zmienić poziom kasy? Mój brachol używa tego programu w różnych grach, ale ja takich praktyk nie popieram.

Albo kup kogoś za tyle kasy i go wywal (tak jak ktoś napisał wyżej) :D

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #230 dnia: Styczeń 31, 2011, 23:46:41 »
szkoda że po męczarniach ale dobrze że awansowałeś. ;)

Powodzenia w następnej rundzie ;)

Offline Fala1902

• Piłkarz ekstraklasy
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 18.01.2010r.
  • Hala Madrid!!!
Gratuluje awansu do następnej rundy.

Powodzenia w meczach ligowych. ;)

Offline Proti#13

• Reprezentant kraju
  • Autor wątku
29. kolejka

Arsenal bez szans w starciu z Polakami!

Kanonierzy zdawali sobie sprawę, że mimo słabszej formy Blackpool będzie to bardzo ciężki mecz. Ale chyba nie zdawali sobie sprawy, że mogą go nawet przegrać! Zwłaszcza, że byli w naprawdę świetnej formie. Strzelanie zaczęło się szybko, bo już w 9 minucie. Po podaniu Fenina Lewandowski umiejętnie umieszcza piłkę w siatce. Udało się podwyższyć w 43 minucie. Tym razem podawał strzelec pierwszej bramki do Peszki. Ten strzałem po ziemi pokonuje Almunię. W drugiej połowie obie drużyny miały dużo okazji, ale nikt nie potrafił ich wykorzystać. Cenne 3 punkty Blackpool, powrót do strefy europejskiej.

-   9'  -  1:0  -  Lewandowski
  -  43'  -  2:0  -  Peszko
  -  29'  -  Sylvestre (Blackpool)
  -  77'  -  Sagna (Arsenal)

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=edb8785f1cf2f1d444e1636ad8bfbcde&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=edb8785f1cf2f1d444e1636ad8bfbcde&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
Dobrze, że jesteś w strefie zapewniającej start w LE, najlepiej byłoby, gdybyś się w niej utrzymał. No i można powalczyć nawet o LM, ale z racji dzielących cię sześciu punktów do czwartego City będzie to ciężkie zadanie.
" border="0

Giggs11

• Gość
Widać że Peszko i Lewy dobrze wpasowali się w drużyne i strzelają bramke za bramka :).

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
no i wielkie brawo, Polacy ładnie załatwili Arsenal, aż się nie spodziewałem ale widzę, że jest kilka osób na forum, które sobie z Arsenalem radzą dobrze.

Super_Mario

• Gość
Bardzo ładnie duet z Lecha ograł Kanonierów. Obie bramki piękne, zwłaszcza ta pierwsza :) Ale Arsenal też nie próźnował i też był bliski strzelenia gola.

Teraz sezon wchodzi w decydującą fazę i życzę upragnionego (co najmniej) 4 miejsca :)

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
Widze że u ciebie jak i umnie Lewy trafia ;D Gratulację z pokonania Kanonierów ;) Bardzo cenne trzy punkty ;D

Offline Daro.

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Dostał Piw: 17
  • Na forum od: 10.10.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 6 / 2019
No, no. Bardzo pięknie, że Polacy potrafią ograć tak utytułowany klub jak Arsenal. Jak tak dalej pójdzie to i inne angielskie potęgi ulegną polskiej parze. :D

Offline Proti#13

• Reprezentant kraju
  • Autor wątku
30. kolejka

Blackpool bez szans w Manchesterze...

Blackpool nie pokazało nic w porównaniu z meczem poprzednim. Słaby mecz, okazje były, ale nikt dziwnym trafem nie potrafił kierować piłki do czasem już pustej bramki. Pierwszy gol pada w 36 minucie. Adebayor bezkarnie jechał lewym skrzydłem i dograł piłkę w pole karne. Wspaniałe zachowanie obrońców, którzy pozwolili aby piłka doszła do Jo. Brazylijczyk nie mógł nie trafić sam na sam. Jakby tego było mało w ostatniej akcji pierwszej części gry pada drugi gol. Tym razem wcale nie kryty Lescott dobija strzał, którego nie potrafił sparować Rachubka. W drugiej części nic się nie zmieniło, Blackpool znów za strefą europejską.

-  36'  -  1:0  -  Jo
  -  45'+  -  2:0  -  Lescott
  -  60'  -  Richards
  -  67'  -  Keinan

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=edb8785f1cf2f1d444e1636ad8bfbcde&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=edb8785f1cf2f1d444e1636ad8bfbcde&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Już widzę, co zrobi ze mną Chelsea...

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer