Autor Wątek: Newcastle United by reddevil89 Ważne Info!  (Przeczytany 61959 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline matinho10

• II - ligowiec
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 23.12.2009r.
  • Visca El Barca !!!
Odp: Newcastle United by reddevil89 Jest awans do 1/2 Finału FA Cup!
« Odpowiedź #380 dnia: Luty 27, 2011, 10:43:57 »
Wygrana 1:0 z takim rywalem to nie jest dobry dorobek.Tym bardziej ,że mieli 2 czerwone kartki.Ale patrząc po statystykach to miałeś dużą przewagę.Powodzenia ;)

Super_Mario

• Gość
« Odpowiedź #381 dnia: Luty 27, 2011, 10:45:49 »
No to ładnie, pierwsza minuta i już czerwona kartka. Ta bramka to "majstersztyk" ze strony obrony Swansea. Jednak są jeszcze gorsi obrońcy, niż moje "orły" z Graafschap. Gratuluję awansu :)

Czas teraz rozwalić Aston Villę i MU w lidze :)

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #382 dnia: Luty 27, 2011, 10:52:49 »
Obertan ma większy overall niż Valencia..;|
Mecz trudny musiał być, przewagę miałeś a teraz Czerwone Diabły, ciekawe jak sobie poradzisz, będzie na pewno trudniej.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #383 dnia: Luty 27, 2011, 11:23:43 »
Kolejka 17

Piękny mecz na Old Trafford, Diabły poskromione!

15' 48' Leon Best

20' Obertan

Kuszczak/Evra 34' (samobój)

Rooney 79'

To był spotkanie, napewno był to najlepszy mecz w tej rundzie w Anglii. Kapitalne spotkanie, mecz lepiej zaczęli goście piękny gol Best'a. Gospodarzy szybko wyrównali. Niestety samobójczy gol Tomka lub Evry ich załamał a gol drugie trafienie Best'a ich zabiło. Wszystko miałem pod kontrolą do 79 minuty, kiedy to Rooney wpadł w pole karnym niczym radziecki czołg T 34 pod Kurskiem i nie dał szans Kasperowi. Od tego momentu gospodarze zwietrzyli swoją szansę na punkty w tym meczu, ale my się nie daliśmy. Widać Sroki potrafią ogrywać dobre ekipy bez Podolskiego.

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=76af1a23f04ff467a9cee84c76370738&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=76af1a23f04ff467a9cee84c76370738&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Gracz meczu:

Leon Best 7.5

Zapowiedź Ligi Mistrzów!

Mecz o 1 miejsce w grupie E, pomiędzy Newcastle United a Hamburgerem SV na St. James Park. Zapowiada się pasjonujące widowisko, gospodarze jeszcze nie stracili bramki na swym terenie w Lidze Mistrzów, nie licząc kwalifikacji.

Wynik meczu typuje MasterCard.

Wygrana gospodarzy 56%

Remis 14%

Wygrana gości 30%

Typowany wynik 2:0

Super_Mario

• Gość
Bardzo dobre spotkanie. Ta pierwsza bramka Besta miodzio :) Przestudiowałem kilka razy replay i chyba jednak Kuszczak. Najważniejsze jest zwycięstwo i 3 punkty.

Jovetic i Hamsik w MU. Ładną ekipę sobie zrobili :D

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
Brawo, pokonałeś Manchester United. Bardzo trudny mecz musiał byc jednak dałeś sobie rade. wielkie gratulację, pierwsza bramka Besta na prawdę ładna.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
6 mecz Grupy E Ligi Mistrzów!

Newcastle United liderem grupy E!

W związku z tym, że zapomniałem nagrać skróty/bramek z meczu opiszę sytuację których padały gole:

6' Albrighton

Prawą stroną pomknął Podolski i dośrodkował w pole karne mocną piłkę, do piłki wyskoczyli Ben Arfa i Leon Best , ale szybszy od nich był Albrighton który zamknął całą akcję, godząc obu zawodników.

35' Ben Arfa

Rzut rożny wykonuje Albrighton, Matijsen wybija piłkę głową, Podolski przejmuje piłkę i podaję do Ben Arfy, a ten umieszcza ją w lewym dolnym rogu bramki Drobnego.

70'Kross

Dostał piłkę nie miał co z nią zrobić to uderzył piłka wpadła tuż obok prawego słupka.

85' Van Nistelrooy

Pierwsza i ostatnia akcja Hamburga, strzela Petrić piłka wypluwa przed siebie Schmeichel, a do niej dopada Van The Gol i pada 1 bramka stracona przez Sroki na swym stadionie w tej edycji Ligi Mistrzów

Grupa E, po ostatniej serii spotkań:

Czas derbów!

VS

Na zakończenie jesiennej rundy rozgrywek, rozegrane zostaną The Tyne Wear Derby pomiędzy Newcastle United a Sunderlandem FC. Ten derbowy pojedynek zapowiada się ciekawy pojedynek, ponieważ obie ekipy są w czubie tabeli i są ostatnio w dobrej formie. Gospodarze są wiceliderem tabeli a goście plasują się na 4 pozycji. W ubiegłym sezonie padł wynik 2:0 dla gospodarzy, jak będzie tym razem przekonamy się już w tą sobotę od godz. 13.45.

Offline Daro.

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Dostał Piw: 17
  • Na forum od: 10.10.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 6 / 2019
Pokonać w lidze MU jest nie lada sztuką, także gratulacje.
Ja oddałem głos na "szósteczkę", gdyż bardzo mi się podoba kariera. Jest ona długa i pełna ciekawych emocji. ; )

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
no i wychodzisz z pierwszego miejsca, to jest na pewne dobre bo trafisz na teoretycznie łatwiejszego rywala. powinno być dobrze..półfinał jest w twoim zasięgu.

Offline matinho10

• II - ligowiec
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 23.12.2009r.
  • Visca El Barca !!!
No dwa bardzo cenne zwycięstwa.Wygrana nad MU przybliża Cię do tytułu a wygrana nad HSV przybliżyła Cię do wyjścia z grupy.

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
A więc tak:
- W Pucharze wydaje mi się że zagrałeś słabo rywale grali w 9, a ty zdołałeś trafić tylko jedną bramkę.
- Ciężką przeprawę miałeś na Old Trafford, ale jednak odniosłeś sukces. W tabeli wraz z Kanonierami zaczynasz uciekać.
- Pewne zwycięstwo w LM i jest awans do fazy pucharowej. Wydaje mi się że pisząc tak jak opisałeś spotkanie z HSV wygląda to lepiej.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
Kolejka 18

Remis w derbach! Gordon ratuje Black Cats!

25' Henderson

61' Leon Best

Mecz derbowy, dobre spotkanie, kilka sytuacji i parady bramkarskie. Strzelanie w derbach rozpoczal Jordan Henderson, który dość szczęśliwie otrzymał piłkę tuż przed samym Kasperem i pewnym strzałem w lewy róg pokonał go. Wyrównanie padło po oblężeniu bramki Gordona, na 3 razy strzelał Best aż w końcu się udało.  Byłaby wygrana ale goście zaparkowali w swoim polu karnym autobus i nie dało się wygrać. Ostatni mecz rundy gramy z Chelsea.

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=76af1a23f04ff467a9cee84c76370738&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=76af1a23f04ff467a9cee84c76370738&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Transfery:

Odeszli:

Muniesa za 8 mln funtów do Blackpool. Nie sprawdził się w zespole z St. James Park.

Nowy obrońca na St. James Park!

Od stycznia 2012 roku, nowym obrońcą Srok będzie 19 letni Anglik Phil Jones, pozyskany z Blackburn Rovers za 5 mln funtów. W Anglii nazywany jest nowym Johnym Terrym, ze względu na swoją sylwetkę. Mierzy 185 centymetrów i waży 75 kilogramów. W nowym klubie będzie grał z numerem 4.

Jutro podsumowanie Ligi Mistrzów i wypowiedź prezesa Srok na temat obecnego sezonu.

Offline Fala1902

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 18.01.2010r.
  • Hala Madrid!!!
Szkoda remisu w derbach :(
obrońca się napewno przyda :)

Offline Daro.

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Dostał Piw: 17
  • Na forum od: 10.10.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 6 / 2019
Ze statystyk wynika, że nie zasługiwałeś na ten remis, ale to derby, także każdy wynik był możliwy. Transfer dobry. Piłkarz perspektywiczny, także sądzę, że wniesie dużo dobrego w defensywie. ; )

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
Przeważałeś w meczu, lecz nie udało się tego zamienić na bramki. Remis nie jest takim złym wynikiem. Bardzo dobrego transferu dokonałeś myślę że młodziutki obrońca bardzo dobrze się spisze.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
poważne wzmocnienie linii obrony, ten transfer może Ci na prawdę pomóc i będzie tak efektywny jak transfer Podolskiego.

Super_Mario

• Gość
Odp: Newcastle United by reddevil89 Derby na remis! Nowy defensor na St James Park!
« Odpowiedź #396 dnia: Marzec 01, 2011, 08:17:32 »
Średnie spotkanie z Sunderlandem, ale bramki dobre :) Musiał być niezły młyn, obie drużyny w białych koszulkach i z czarnymi spodenkami :) Na powtórce nie wiedziałem "who is who" :D

Szkoda, że Muniesa się nie sprawdził :( Może trzeba było dać mu szansę aż się rozwinie. On ma dopiero (coś około) 18-19 lat. Ale to Twoja decyzja, więc nie będę jej podważać. To Twoja kariera i Ty tu rządzisz, ja jestem tylko petentem :D Mam nadzieję, że Jones się sprawdzi :)

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
Odp: Newcastle United by reddevil89 Derby na remis! Nowy defensor na St James Park!
« Odpowiedź #397 dnia: Marzec 01, 2011, 14:35:09 »
Swego czasu chciałem sprowadzić Jonesa do siebie, ale mnie olał.
" border="0

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #398 dnia: Marzec 01, 2011, 16:41:50 »
Podsumowanie Fazy Grupowej Ligi Mistrzów sezonu 2011/12.

2 godzinny program poprowadzi dziennikarka SkySports 31 letnia Natalie Sawyer.

Serdecznie zapraszamy:

Witam państwa zgromadzonym przez telewizorami, dzisiaj zajmiemy się podsumowaniem fazy grupowej Ligi Mistrzów w tym sezonie. Czas zaczynać.

Grupa A

Na początek grupa A, jej faworyci byli z góry wiadomi, Real Madryt i Manchester City to oni właśnie mowa, zostawili FC Kopepnhaga i Pantahinkos Ateny daleko w tyle. Do Ligi Europejskiej awansowała FC Kopenhaga, która lepszym bilasnem bramkowym wyprzedziła grecki Panathnaikos Ateny.

Grupa B

Grupa B, była dość silną grupą. FC Barcelona, Arsenal Londyn, VFL Wolsfburg i Twente Enchede stworzyły bardzo interesującą walkę o awans z grupy. Ostatecznie do dalszej fazy awansowały zespoły Arsenalu Londyn i FC Barcelona, a VFL Wolfsburg musiał się zadowolić grą w Lidze Europejskiej. Najbardziej zawiedli mistrzowi Holandii Twente Enschede skończyli rywalizację bez żadnego punktu.

Grupa C

Grupa C przebiegła pod całkowitą dominację AC Milan i Girondins Bordeux, reszta ekip była tylko dostarczycielami punktów dla tej dwórki. W 1/16 Ligi Europejskiej zagra Unirea Urziceni, a Dinamo niech zapomni o tej edycji LM jak najszycbiej.

Grupa D

Grupa D, jak to nie mówić że Szkoci nie są waleczni... Celtic Glasgow jest jedną z największych niespodzianek tej edycji, trafili do mocnej grupy z Bayernem i Juventusem. Dzięki swojej postawie dali radę awansować do dalszej fazy rozgrywek elimując Juventus Turyn, włoski zespół zawiódł na całej linni podobnie jak Spartak Moskwa, który tak jak Twente nie zdobyło żadnego punktu w tej edycji.

Grupa E

Grupa E, była jedną z mocniejszych grup w tej edycji. Po 9 latach przerwy Newcastle United wróciło na salony Ligi Mistrzów i zaskoczyło wszystkich obserwatorów wygrali swoją grupę, tocząc równą walkę z HSV Hamburg o 1 miejsce w grupie. 3 miejsce zajęła hiszpańska Sevilla FC i zagra w lutym w 1/16 Ligi Europejskiej.

Grupa F

Grupa F, faworyt był jeden i nie zawiódł, Chelsea spokojnie awansowała do dalszej rundy. Prawdziwą bój o 2 miejsce stoczyły między sobą ekipy Villareal i AS Roma, w którym to w ostatnim meczu tej grupy Villareal pokonało AS Roma na Stadio Olimpico, FC Basel jako już 3 zespół ten edycji nie zdobyło nawet punktu.

Grupa G

Grupa G, faworyci nie zawiedli Inter i Schalke nie dali żadnych szans Anderlechtowi i Slavii Praga. Belgowie zagrają w Lidze Europejskiej, a Czesi zawiedli na całej linii.

Grupa H

Grupa H, najlepszy zespół Fazy Grupowej Olimpique Marsylia pewnie wygrał grupę, nie tracąc żadnego punktu. Absolutną niespodzianką jest postawa Lecha Poznań który w walce o awans pokonał mocne ekipy Benfici i Schachtara. Portugalczycy zagrają w LE, a piłkarze z Doniecka nie pokazali się z byt dobrej strony.

Wywiad z najlepszym strzelcem ekipy z St. James Park, Lukasem Podolskim:

Witaj, kiedy 1.5 roku temu zasiliłeś ekipę Srok, nikt nie myślał nad tym transferem, jako o super transferze. Przybyłeś do Anglii i zostałeś od razu królem strzelców, jak się z tym czujesz?

Witam, nie czuję się jakąś supergwiazdą, jak każdy z naszej drużyny ciężko pracuję na boisku. W Anglii odnalazłem spokój i skuteczność, bardzo chciałem spróbować gry w najlepszej lidze świata, a klub z Newcastle dał mi szansę, jak widać wykorzystałem ją w 100%.

Rozumiem, mówisz nie jesteś gwiazdą że to cały zespół gra bardzo dobrze w piłkę zarówno w tym jak i w tamtym sezonie. W czym tkwi wasz sukces?

Dobre pytanie zadałaś, szczerze mówiąc to sam nie wiem. W tamtym sezonie graliśmy nieźle, doszło dwóch graczy i wygląda to coraz lepiej.  Myślę, że naszą siłą jest dobra atmosfera w szatni i nasz trener, on wie jak nas motywować.

Trener mówisz, co możesz na niego temat powiedzieć?

Mogę dużo rzeczy, w końcu to on chciał mnie w tym zespole, dziękuje mu bardzo za to. Jest bardzo wymagający na trenungach, ale jest też opiekuńczy po przegranym meczu, długo rozmawiamy nad przyczynami porażki. Każdy mecz dokładnie analizujemy na odprawach przed meczowych to konkretny facet wie czego chce.

Macie bardzo młody zespół, najmłodszy w Premier League ale radzicie sobie bardzo dobrze. Jaki jest wasz cel na ten sezon?

To prawda nasz zespół jest bardzo młody, ale i perspektywiczny, taka jest wizja naszego trenera kupować młodych zawodników i robić z nich gwiazdy światowego formatu.  Naszym celem na ten sezon jest The Trebles, czyli potrójna korona, to jest maksymalnia, minimum to jakieś trofeum.

Jesteście bardzo blisko FA Cup, w kwietniu czeka was mecz z Aston Villą z którą nigdy nie grało wam się dobrze. W Lidze Mistrzów, czekacie na losowanie par 1/8 Finału, a w lidze jesteście wiceliderami mając 3 punkty straty do Arsenalu Londyn. Życzę wam samych sukcesów w tym sezonie, dziękuje za wywiad.

Dziękuje za życzenia i wywiad, miło było gościć w twoim programie.

Offline Fala1902

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 18.01.2010r.
  • Hala Madrid!!!
Odp: Newcastle United by reddevil89 Podsumowanie LM i wywiad z Lukasem Podolskim!
« Odpowiedź #399 dnia: Marzec 01, 2011, 17:35:08 »
Podsumowanie zrobiłeś bardzo fajne ;)
Wywiad z Łukaszem też bardzo fajny. Widać że jest bardzo rozsądny w swoich wypowiedziach ;)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: Newcastle United by reddevil89 Podsumowanie LM i wywiad z Lukasem Podolskim!
« Odpowiedź #399 dnia: Marzec 01, 2011, 17:35:08 »