Autor Wątek: The Gunners - spragnieni trofeum./Pogrom na Emirates!! Kto w 1/4 LM ?  (Przeczytany 15912 razy)

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
e tam..remis z Kogutami to musiał być przez przypadek..wielkiego farta musieli mieć.:D
Awans..z Coventry..tylko, że nie pierwszoligowym ale z Championship..Ligue one to niższe ligi..:)

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
Trochę szkoda tej pozycji w lidze,ale będzie lepiej.Każdy przecież miał słaby początek a potem zostawał mistrzem i wygrywał wszystko.
Fajnie,że zagrasz w drugiej rundzie FA Cup.Powodzenia. ;)

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
W lidze nadal słabo, no cóż może jeszcze będzie lepiej.

Dobrze, że Coventry pokonałeś w pucharze, byłoby strasznie jak byś przegrał.

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
Piękna gra z Blackpool i pewne zwycięstwo.
1-4
( 8 kolejka Premier League )

Piękne spotkanie Kanonierzy rozegrali z ekipą Balckopool. Początek spotkania nie wskazywał na to że ekipa Kanonierów będzie drużyną lepszą. Zaledwie po 3 minutach Blackpool prowadzili w tym spotkaniu. Arsenal nie zamierzał bronić się przed atakami gospodarzy i sam do nich przystąpił. W 7 minucie gola na 1-1 trafił Nasri, a w 11' na 2-1 podwyższył Diaby. Dobiegała 20 minuta spotkania i znów Diaby trafiła bramkę dając pewniejsze prowadzenie Kanonierom. Niestety gdy Walcott szarżował po boisku został sfaulowany i musiał opuścić plac gry z powodu drobnego urazu w jego miejsce wszedł Chamakh i po chwili trafił 4 bramkę dla kanonierów. Mecz zapowiadał sie bardzo dobrze na drugą jego cześć ale tam nie zobaczyliśmy żadnego trafienia, a Fabregas dostała drugą zółtą kartkę i opuscił plac gry. Po tym zwycięstwie kanonierzy są na 9 lokacie tuż za Manchesterem United, który również zaczął wygrywać spotkania.

Bez sensowna gra Kanonierów i tylko remis.
0-0
( 9 kolejka Premier League )

Po efektowny spotkaniu z Blackpool przyszedł czas na Stoke City i każdy spodziewał sie wysokiego zwycięstwa. Stok od początku narzucał się Kanonierom i stwarzał groźne sytuację. Kanonierzy nie stali z założonymi rękoma i również atakowali. Najwięcej do gry kanonierów wniósł Diaby który kilkakrotnie miał szans pokonać bramkarza, lecz ten bronił bądź Diaby nie potrafił wykorzystać okazji na pustą bramkę. Dalsze części meczu były dość monotonne i żadna ze stron nie trafiła bramki. Po tym spotkaniu Kanonierzy spadli na 12 pozycję w tabeli.

Od stycznia Barrios nowym graczem Kanonierów.

Barrios już w styczniu zasili atak Kanonierów. Zawodnik przeszedł z niemieckiej Borussi Dortmund za 20 mln. Barrios mierzy 187 cm wzrostu co będzie skutkowała przy stały fragmentach gry. Przyjście Paragwajczyka oznacza także że któryś z zawodników Arsenalu opuści klub w zimowym okienku transferowym.

Super_Mario

• Gość
Początek sezonu słaby - nie chcę mi się sprawdzać, ale pewnie grasz na najtrudniejszym poziomie.

Zwycięstwo 4:1 imponujące. Szkoda tylko kartki Fabregasa. Remis ze Stoke City to niezły wynik. Nie wiem jak grają na tym Patchu (ale pewnie tak samo jak na innych) i wiem, że gra się przeciwko Stoke bardzo trudno. Bronią się i grają z kontry. Do tego są nieźli w grze pozycyjnej i w kombinacyjnych akcjach.

Barrios to ciekawy piłkarz. Lubiłem z nim grać, grając karierę BAL w Borussii w PES 2010. Mam nadzieję, że Wam pomoże :)
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2011, 10:23:07 wysłana przez Super_Mario »

Offline gumiaszek

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 27.04.2010r.
  • : )
Słaby początek. Będzie lepiej :D

REJESTRACJA lub LOGOWANIE
ale go w domu biją kablem bez przewodowym

Offline Hroop

• Amator
  • *
  • Na forum od: 27.02.2011r.
Grasz z moim ukochanym klubem  ;) Uważaj na Old Trafford.

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • iHala Madrid!
Grasz z moim ukochanym klubem  ;) Uważaj na Old Trafford.
Hehe te rozstawienie par to nie jest moje ;D Gumiaszek ma takie coś w " podpisie " bodajże.

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • iHala Madrid!
Porażka na Villa Park
1-0
( 10 kolejka Premier League )

Niestety Kanonierzy punktów z Villa Park nie przywiozą. Arsenal zagrał bardzo słabe spotkanie gubili piłkę gdzie tylko mogli. Aston robił wiele zamieszania pod bramką Wojtka i w pewnym momencie mieli 3 rzutu rożne pod rząd i za tym trzecim razem pięknym trafieniem głową pokonali Szczęsnego. Jak sie potem okazało było to ostatnie trafienie w tym meczu i Arsenal przegrał swój kolejny mecz. W tabeli spadają co raz niżej i Laurent musi pomyśleć nad nowym zestawieniem.

2-1
( 3 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów )

Laurent pomyślał nad nowym zestawieniem i wypróbował je na meczu 3 kolejki Ligi Mistrzów z holenderskim Twente. Arsenal szybko objął prowadzenie już w 11 minucie Diaby wpisał się na liste strzelców, a kilka minut później sztuki tej dokonał Eboue. Kanonierzy dobrze atakowali skrzydłami i tylko przez błędy Chamkaha oraz Diabiego nie prowadzili w tym meczy więcej. Twente przebudziło się dopiero w 70 minucie i pokonali po raz pierwszy Wojtka. Kanonierzy po utracie bramki nie cofnęli się do obrony i nadal atakowali, lecz bez skutecznie i wynik meczy 2-1 utrzymał się do samego końca.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
kto u ciebie gra w ataku? bo ja widze że za strzelanie bramek odpowiedzialny jest pomocnik Diaby. Ale dobrze że złą passe przełamałeś :) teraz czekam na zwycięstwo w lidze

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • iHala Madrid!
kto u ciebie gra w ataku? bo ja widze że za strzelanie bramek odpowiedzialny jest pomocnik Diaby. Ale dobrze że złą passe przełamałeś :) teraz czekam na zwycięstwo w lidze
Tak u mnie Diaby jest napastnikiem dobrze mu tam się gra lepiej niż w pomocy.
Ps. Nawet już się poddał treningom nad zmianą pozycji.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
aham, chyba że tak;) Diaby sam gra w ataku?? ja bym proponował gościa z PSG. Nazywa się Horaou(czy jakoś tak;P)> Ja go u siebie ściągnąłem i radzi sobie narazie dobrze, ale dopiero 3 mecze zagrał, więc za wcześnie na ocenę jego gry.

Offline Fala1902

• Piłkarz ekstraklasy
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 18.01.2010r.
  • Hala Madrid!!!
Fajnie,że się przełamałaś  ;) Teraz musi być już tylko lepiej. ;)

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • iHala Madrid!
aham, chyba że tak;) Diaby sam gra w ataku?? ja bym proponował gościa z PSG. Nazywa się Horaou(czy jakoś tak;P)> Ja go u siebie ściągnąłem i radzi sobie narazie dobrze, ale dopiero 3 mecze zagrał, więc za wcześnie na ocenę jego gry.
Gra z Chamkhem lub z Walcottem.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
Gra z Chamkhem lub z Walcottem.

no ale goli któregoś z tych dwóch nie widać;P może asystują przynajmniej?

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • iHala Madrid!
no ale goli któregoś z tych dwóch nie widać;P może asystują przynajmniej?
A nawet nie wiem czy asystują ;D
Dobra koniec offtopu.

Offline kozaczek

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 27.05.2009r.
  • Arsenal-Lech-Borussia
chłopie ty chcesz sprzedać Bendtnera i kupić młodszego ?? przecierz bendtner jest bardzo młody i chyba jednym z bardziej utalentowanych

a arszawin to najlepszy indywidualista w arsenalu a van persiego cenie wyżej od chamacka
" border="0

Super_Mario

• Gość
Szkoda kolejnej porażki w lidze, ale ASton Villa to bardzo ciężki zespół do ogrania (chociaż raz na początku udało mi się Liverpoolem ich rozwalić 3:0, potem było trochę gorzej).

Nie chcę nic sugerować, ale zmniejsz może sobie poziom :) Nie bij. To tylko propozycja. Nie chodzi mi o to żeby wygrywać mecze po 9:0, tylko żeby Tobie trochę łatwiej się grało :)

Dobrze że pokonaliście moje ukochane Twente w LM :D Wcześniej, jak dobrze pamiętam, mieliście dwa bezbramkowe remisy - z Interem i z kimś jeszcze. 5 punktów to dobry wynik po 3 kolejkach :) Trochę lepszy niż mojego Graafschap :)

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • iHala Madrid!
Nie chcę nic sugerować, ale zmniejsz może sobie pozio
Nie nie ;D Poziomu nie będę zmieniał. Wystarczy mi się przyzwyczaić do Topka i zwycięstwa nadejdą.
_______________________________________________________________________________________
Bezradny Manchester...
1-2
( 11 kolejka Premier League )

Kto by się spodziewał że Manchester ulegnie na własnym boisko słabo radzącemu sobie w tym sezonie Arsenalowi. Początek meczu na to nie wskazywał bo już w 8 minucie Dżeko pokonał Szczęsnego i The Citizens prowadzili w tym spotkaniu. Gol dla Kanonierów padł z rzutu wolnego gdzie Hamsik podał górna piłkę da Nasriego, a ten strzałem z powietrza pokonał Givena. Druga połowa to już tylko dominacja Kanonierów. Czego nie zrobili w pierwszej połowie zrobili to w drugiej. Znów nastał rzut wolny i wręcz taka sama akcje rozegrali Hamsik-Nasri, lecz teraz Nasri podbiegł z piłką do bramki i z najbliższej odległości pokonał Givena po raz drugi. Arsenal wygrał po raz drugi z rzędu i awansował na 9 pozycję w tabeli. Ciekawe spotkanie miało miejsce także w Liverpoolu gdzie owa drużyna podjemowała Chelsea, która uległa aż 5-0.

Van Persie vs. Leeds United.
0-4
( 2 runda FA. CUP )

Piękne spotkanie w rezerwowym składzie rozegrali kanonierzy w drugiej rundzie pucharu Anglii. Pierwsza bramka padła bo samobójczym trafieniu któregoś z obrońców Leeds United. Zaś następne gole to popis umiejętność holendra Van Persiego. Tuż przed gwizdkiem kończącym pierwszą połowę pięknym strzałem przy słupku pokonał bramkarza rywali. W drugiej to cały klub Kanonierów próbował wejść z piłką do bramki, lecz znów udało się to tylko Van Persiemu, która dwu krotnie w drugiej części gry pokonał bramkarza. Tym samym Van Persie zapewnił sobie miejsce w pierwszy składzie gdzie zastąpi Chamkha, który do tej pory ma tylko jedno trafienie w rozegranych 12 spotkaniach.

Super_Mario

• Gość
Manchester City to dobry klub, ale mnie (nie wiem jak Tobie) też łatwo się z nimi grało. To zwycięstwo było potrzebne żeby wspiąć się w górę tabeli. Chelsea z Liverpoolem 5:0  :o, chyba w hokeja grali :)

Ale mecz z Leeds United w Pucharze to koncert. Ładnie Robin Van Persie ich tam rozbroił :) Mecz w miarę wyrównany, tylko znów ich zmiażdżyliście strzałami.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer