0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A mógłbyś zrobić jeszcze raz dla Wisły, bo ten co dałeś na początku to jest chyba ze zdjęciem starego stadionu tzn z przed przebudowy I jakbyś mógł to też jeden z widokiem na cały stadion tak jak zrobiłeś ze stadionem Legii albo PGE Areną I zrobisz jeszcze może dla Lecha? Fajnie by było jakby do wszystkich stadionów w grze były takie previewy z logami Powodzenia
No dokładnie PGE Arena i Volksvagen Arena v.2 jak dla mnie super Ładnie robisz te previewy A mógłbyś zrobić jeszcze raz dla Wisły, bo ten co dałeś na początku to jest chyba ze zdjęciem starego stadionu tzn z przed przebudowy I jakbyś mógł to też jeden z widokiem na cały stadion tak jak zrobiłeś ze stadionem Legii albo PGE Areną I zrobisz jeszcze może dla Lecha? Fajnie by było jakby do wszystkich stadionów w grze były takie previewy z logami Powodzenia
Witam to znowu ja.Mam jeszcze dwie prośby Allianz Arena jak znajdziesz takie zdjęcie to calego stadionu nie od srodka no i Reebok Stadium też tak jak Allianz.Z góry dzięki
A zrobiłbyś jeszcze (jak Ci się chce ) dla Signal Iduna Park, Santiago Bernabeu i Camp Nou?
Wszystkie SUPER!!! Dzięki