Dział Ogólny > Archiwum Karier

BaL "Remi" KONIEC SEZONU!

(1/24) > >>

Remi96Arka:
Gram na Ekstraklasa Patch 2011, na początek wstęp, potem mecze itp ;)
-------------------------

Młody gracz jakim jest Remi zaczął swoją karierę w juniorach klubu ze swojego miasta, ten klub to WKS Gryf Wejherowo. Z tamtąd przeniósł się do juniorów Arki Gdynia, skąd trafił do młodej ekstraklasy i strzelając 9 goli w 13 meczach przykuł uwagę wielu klubów, nie tylko polskich, ale i zagranicznych.
O to i one:

Bolton Wenderers - Anglia

FC Lorient - Francja

Parma F.C - Włochy

GKS Bełchatów - Polska

Getafe C.F - Hiszpania

1. FC Koeln - Niemcy

Więc widać, że zawodnik ma duże wzięcie.
Co wybierze? Zostanie w Polsce, a może ciepła Hiszpania, czy "mokra" Anglia? Wszystko w następnym odcinku!

--------------------------
W następnym odcinku nowy klub Remiego i pierwszy mecz!

bernar:
Życzę powodzenia w trybie BaL. Mało osób długo się w nim utrzymało. No ale mam nadzieje ,że u Ciebie będzie inaczej.

Weź Bolton ,albo GKS Bełchatów. W polskiej lidze raźniej ,a angielska najlepsza ;)

Super_Mario:
Początek ciekawy :)

Kluby na początek standard. Ja bym wybrał każdy z tych klubów oprócz Lorient. W takich średniakach z ligi francuskiej (i holenderskiej) przerąbanie się gra. Chyba, że lubisz się denerwować :D

Powodzenia w karierze :)

Remi96Arka:
Znamy nowy klub Remiego!!
Jest to FC Koeln!

Zawodnik zagra tam z numerem 15 na plecach.

Trener o nowym graczu

Frank Schaefer - "Remiego obserwowaliśmy już dłuższy czas odkąd zaczął wyróżniać się w Polskiej lidze. Walczyliśmy z kilkoma klubami o niego, ale to nam się udało i jesteśmy z tego zadowoleni" po chwili dodał jeszcze "Ten gracz na pewno nie raz zobaczy wrota do pierwszego składu, za kilka lat będzie gwiazdą..."
A teraz sam zawodnik:
Remi - "Cieszę się z mojego wyboru. Jeśli dostanę szansę gry to postaramy się w 115% ją wykorzystać. Koeln to krok w przód w mojej karierzę"

Pierwszy sparing!
Koeln podejmie u siebie Ajax Amsterdam.

Remi w pierwszym składzie! Zobaczymy jak zadebiutuję w nowej drużynie.

Pierwsza połowa straaasznie nudna, kompletnie nic się nie działo, nikt się nie wyróżnił, mało strzałów. Remi raz dostał piłkę z autu, podał w pole karne, ale niestety nie celnie. W drugiej połowie w 47 minucie Remi przejął piłkę, uderzył około 1 metr obok bramki z "szesnastki" W 62 minucie dośrodkowanie z rzutu rożnego i pewnie strzela głową Vertonghen! Koeln 0,  Ajax 1. W 67 minucie z boiska schodzi nasz debiutant - Remi.  W 86 minucie mogło być 2:0 ale Suarez nie trafił z jedenastu metrów, nie wiele obok prawego słupka. I kończy się mecz 1:0 dla Ajaxu po golu Vertonghena z 62 minuty.

Krótki komentarz Remiego po meczu - "Zagrałem bardzo słabo, mecz był strasznie nudny, szkoda, że w drugiej połowie nie udało mi się wykorzystać okazji, ten mecz mógł wyglądać wtedy inaczej"

Oceny:

------------------------------
Od razu chcę powiedzieć, że nie będzie tu życia prywatnego. Tylko, tylko i jeszcze raz tylko piłka nożna :)
Komentarze motywują mnie do dalszej pracy nad opowiadaniem :)
Koment za Koment na 1000%

bernar:
Jak na razie fajnie to wygląda. Ale radził bym jeszcze dawać wynik meczu w nagłówku. Bo nie każdy lubi się wczytywać ,że jest tam 1:0...

Remi pochodzi z Wejherowa ,a jest... Hiszpanem  ??? ??? ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej