Dział Ogólny > Archiwum Karier

BaL "Remi" KONIEC SEZONU!

<< < (2/24) > >>

Remi96Arka:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERemi pochodzi z Wejherowa ,a jest... Hiszpanem  ??? ??? ???

--- Koniec cytatu ---

Fakt, mój błąd ;)

Pikachu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak na razie fajnie to wygląda. Ale radził bym jeszcze dawać wynik meczu w nagłówku. Bo nie każdy lubi się wczytywać ,że jest tam 1:0...

--- Koniec cytatu ---

Oto właśnie chodzi żeby czytać kariery a nie tylko oglądać wynik :)
Co do tematu fajny klub wybrałeś. W Koloni możesz stać się gwiazdą ;) Pierwszy sparing trudny jednak nikt nie mówił, że będzie łatwo ;)

reddevil8911:
No ciekawa kariera narazie, Koeln to dobry klub dla ciebie. Na pewno się w nim rozwiniesz.

Nie przejmuj się pierwszym meczem, tylko graj dalej.

rudek9:
No no no :D Pierwszy raz widzę karierę z utworzonym piłkarzem. Życzę sukcesów ;)

Remi96Arka:
Sparing ze Slavią Praga!

Remi niestety po za kadrą, ale Koeln wygrywa 1:0, niestety nie mam żadnych statystyk.

Ligę czas zacząć!

1. FC Koeln - Freiburg!

Czy Remi zagra? To się okażę, zaraz przedstawię składy

Tak! Remi w pierwszym składzie! Liczymy na dobry mecz z jego strony jak i całej drużyny.

Pierwsze 30 minut było nudne. 0 strzałów!! Drugi mecz i znów nudny początek Remi niczym się nie wyróżnia, zresztą, jak każdy gracz... Nadeszła 32 minuta, Remi dostał piłkę na 30 metrze, przeszedł dwóch graczy i huknął na bramkę, niestety trafił tylko w kibiców. W 43 minucie groźnie uderzał Reisinger, jednak nie wiele obok bramki Mondragona. Nie wiem jak piłka może być tak nudna, w 67 minucie Mujdza prawie strzelił bramkę samobójczą z główki, jednak brakło trochę. W 82 minucie boisko opuszcza Remi, wynik się nie zmienił 0:0...

Remi po meczu - "Znów fatalna gra naszej drużyny... ale widać, że mi idzie co raz lepiej "(Kicker ocenił występ Remiego na 7 z 10pkt możliwych)

Sparing z Bragą!

Remi niestety nie powołany, mamy nadzieję, że tylko dlatego żeby oszczędzał siły przed następnym meczem w Bundeslidze.

------------------------------------
W następnym odcinku kolejne mecze!
Liczę na komenty! Rewanż na 10000%!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej