Dział Ogólny > Archiwum Karier

BaL "Remi" KONIEC SEZONU!

<< < (4/24) > >>

Marcin14:
no szkoda tych sparingów że bez wygranej ale dobre i to liczy się twoja gra. Czekam na pierwszego gola

Remi96Arka:
Dramat Remiego! Piłkarz z treningu odwieziony do szpitala!
Po jednym z wejść kolegi z drużyny grając w dziadka zawodnik stanął na nodze Remiego, to jest sezon z głowy napastnika FC Koeln.
Okazało się, że kontuzja jest jedna z najgorszych - złamanie nogi w dwóch miejscach. Doszliśmy do zdjęcia rentgenowskiego, o to one:

Ten młody zawodnik ma sezon z głowy, a to dopiero początek, zobaczymy czy będzie w stanie grać dalej.

Thomas Schaefer - "To straszne, nie życzę nikomu takiego widoku, tym bardziej bólu. Będziemy Remiego często odwiedzać w szpitalu" - Trener Koeln zaraz po wyjściu z treningu, który został przerwany.

Lukas Podolski - "Współczuję temu zawodnikowi, kontuzja przytrafiła się akurat w czasie jego najszybszego rozwoju. Mam nadzieję, że po tym wszystkim Remi zdoła się odnaleźć i grać na najwyższym poziomie"

Winowajca tej kontuzji Andrezinho - "Jest mi bardzo przykro, nie zrobiłem tego specjalnie, chciałem odebrać tylko piłkę, ale Remi był za szybko i zamiast trafić w piłkę trafiłem w nogę... Dam sobie trochę czasu na odpoczynek, nie jestem w stanie grać po tej całej sytuacji, poczekam, aż Remiego będzie można odwiedzić w szpitalu i pojadę go osobiście przeprosić"

To co się wydarzyło to napewno spore osłabienie dla tego klubu, ten sezon ma z głowy. Zobaczymy jak sobie poradzi po odniesionej kontuzji, i czy zostanie w Koeln.

------------------------------
W związku z tym co się wydarzyło, robię symulacje całego sezonu. Ale to nie koniec Remi wróci do gry! Na pewno....

Super_Mario:
O ja pieprzę... No to chyba, jak piszesz, sezon z głowy :( Paskudnie to wygląda. Coś mi się wydaje, że kariera piłkarska już się zakończyła zanim dobrze się zaczęła :(

EDIT - Przeczytałem ten tekst na żółto. Przynajmniej nadzieja jest.

bernar:
Hehehe. A to nie jest zdjęcie nogi Wasyla ?? ;P

Mam nadzieje ,że Remi wróci i zacznie grać na najwyższym poziomie.

Remi96Arka:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHehehe. A to nie jest zdjęcie nogi Wasyla ?? ;P

--- Koniec cytatu ---

Tak, to noga Wasyla ;P Jego rentgen wyglądał najdrastyczniej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej