Dział Ogólny > Archiwum Karier
BaL "Remi" KONIEC SEZONU!
bachu12:
dobry sezon dla ciebie i kozłów strzelasz bramki jest dobrze już niedługo możesz zostać kapitanem
reddevil8911:
No gol za golem Remiego, byłeś w gazie i .... kontuzja :P
rudek9:
Tka jest najczęściej ;( ale szybko się wyleczysz ;)
Remi96Arka:
FC Koeln - Eintracht Frankfurt 0:0
Koeln remisuje u siebie z Eintrachtem 0:0
HSV Hamburg - FC Koeln 0:0
Drugi remis z rzędu Koeln, tym razem na wyjeździe, w Hamburgu.
FC Koeln - Vfb Stuttgart 1:0
Koeln wygrywa u siebie 1:0 ze Stuttgartem.
FC Koeln - Nurnberg 3:0
Norymberga rozgromiona na wyjeździe 3:0.
Remi wraca po kontuzji!!
FC Koeln - Hoffenhaim 1:0
Remi wraca do gry, ale nie wiadomo czemu trener nie powołał go, jednak Koeln wygrywa 1:0.
Ostatni mecz w tym sezonie bundesligi!
FC Koeln - SC Freiburg! 2:0
1:0 Lanig (Koeln)
2:0 Remi (Koeln)
Remi w pierwszym składzie. Pierwsza połowa słaba. 60 minuta, Remi podaje w pole karne, z pierwszej piłki uderza Lanig i Koeln wygrywa 1:0! 90 minuta, solowy rajd Remiego i mamy 2:0!
I koniec sezonu!
Tabela ligowa
Bayern znów mistrzem, wicemistrzem znów Werder, ostatecznie to Koeln zajęło 3 miejsce po ciężkim boju z Schalke (4 miejsce).
Najlepsi gracze
Remi został najlepszym strzelcem i asystentem!!!
Thomas Schaefer - "Remi został jak dla mnie najlepszym zawodnikiem sezonu. Nie grał we wszystkich meczach, a i tak zdobył koronę króla strzelców i został najlepszym asystentem. Cieszę się, że Koeln pod moją wodzą awansowało do Ligi Europejskiej"
Remi - "Jestem dumny z siebie. Jestem młody i już takie sukcesy. Nie wiem co dalej będzie z moją przyszłością, kontrakt mi się kończy za jakieś półtorej miesiąca"
Błaszczykowski - "Gratulację dla Remiego za sukcesy. Borussia mogła zajść wyżej w tym sezonie"
Ronaldinho - "Cieszę się, że w moim pierwszym sezonie zająłem pierwsze miejsce w lidzę z Bayernem. Szkoda trochę, że nie wygrałem korony strzelców. Gratulację dla tego młodego gracza z "piętnastką" na plecach grającego w Koeln, który mnie prześcignął o jedną bramkę"
--------------------------
W następnym odcinku dowiemy się co dalej z przyszłością Remiego.
Marcin14:
no takiego napastnika mieć w składzie to marzenie szkoda że ta kontuzja może by zespół powalczył o LM
Nawigacja
[#] Następna strona