Autor Wątek: Na podbój Europy - Manchester United by smolarek - |KONIEC...|  (Przeczytany 25070 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline blackout.

• Prezydent Federacji Narodowej
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 18.01.2009r.
    • blackout. - fanpage
  • Gram w: ...
Odp: Na podbój Europy - Manchester United by smolarek - |XAVI W UNITED?|
« Odpowiedź #60 dnia: Maj 03, 2011, 00:25:27 »
PIERWSZA KOLEJKA, PIERWSZA WYGRANA!

MANCHESTER UNITED 2:0 ASTON VILLA

55' Rooney (Javier Hernandez)
62' Rooney (Scholes)

Składy :

Statystyki :

Opis meczu :

Szczęśliwy dzień dla Manchesteru. Ściągnęli do klubu najlepszego rozgrywającego na świecie i jeszcze wygrali w pierwszej kolejce Premier League. W całym meczu przeważały Czerwone Diabły, nie dając za wygraną Aston Villi. Dopiero w 55 minucie doczekaliśmy się bramki. Chicharito podał do Wazzy, a ten atomowym strzałem wpakował piłkę do bramki. 6 minut później, kibice United mogli znów się cieszyć z gola. Po akcji całego zespołu, Rooney zakończył ją pięknym strzałem. Mecz skończył się wynikiem 2 do 0.

Galeria z meczu :

Tabela po 1.kolejce Premier League :

Offline TekU

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 04.07.2010r.
  • Never Say Never <3
Gratuluje wygranej, z Xavim LM masz załatwioną. Teraz to on poślę piłkę na głowe Cicharito tak jak w 2008 Messiemu. Wgrywałeś ten dodatek?

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
Gratuluje wygranej, z Xavim LM masz załatwioną. Teraz to on poślę piłkę na głowe Cicharito tak jak w 2008 Messiemu. Wgrywałeś ten dodatek?

Czcionkę wgrałem (jak widać na screenach), ale ją po tym meczu usunąłem. Jest jakaś nieczytelna i w ogóle nie ma polskich liter. A dodatku jeszcze nie wgrałem, może później spróbuję. A co do transferów to mam na jutro przygotowaną jeszcze niespodziankę.

Giggs11

• Gość
No Xavi, to już masz najlepszy skład na świecie :D. Te magiczne jego podania do Wazzy, Berbatova i Chicharito wszystko załatwią. Dobre rozpoczęcie sezonu Rooney ponownie pokazał że ma formę i chce strzelać bramki. Jestem ciekaw jak będzie sprawowała się współpraca Rooney'a z Xavim

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
Xavi w United, no to masz teraz mistrza w kieszeni, choć ja bym wolał Sneijdera zamiast Xaviego, ale to twój wybór. Rooney świetnie zagrał z The Villans i dam wam cenne 3 oczka. Ciekawe co za niespodziankę szykujesz?

Offline LaCoka

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 11.09.2010r.
Gratulacje wygranej po meczu z Aston Villą! Ja osobiście widziałbym Sneijder'a, ale sam wiesz jak ma wyglądać Twoja drużyna. Patrząc na zawodników, których bierzesz pod uwagę będziesz - zarówno w lidze jak i w Pucharach - rządził i dzielił. Powodzenia w prowadzeniu kariery.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
Jeden gracz nie zagwarantuje mistrza panowie :D
Co do czcionki to zgadzam się, nie jest zbyt czytelna, ja tam wole tą oryginalną z PES.

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
INFORMACJE NA TEMAT TRANSFERU XAVIEGO

Oficjalna strona manutd.com potwierdziła transfer Xaviego do Czerwonych Diabłów. Arabskich biznesmenów kosztował on 30 milionów, a pensja rozgrywającego wynosi około 5 mln.

KOLEJNY "WIELKI" NA OLD TRAFFORD. CRISTIANO RONADLO WRACA DO MANCHESTERU UNTIED!

Arabscy szejkowie szaleją! Po Xavim, na Old Trafford zawitał były i obecny już gracz Manchesteru United - Cristiano Ronaldo. Kibice są bardzo zadowoleni z tego zakupu, jednakże są też zdenerwowani "zdradą" Ronaldo i przejściem do Realu Madryt. Cristiano kosztował "tylko" ponad 40 mln euro, a kwota zarobków piłkarza została utajniona.

KONTUZJE ZA KONTUZJAMI

Jeszcze nie dawno informowano o kontuzji Ferdinanda, który nie zagrał z Aston Villą, a teraz okazuje się, że obrońca nie zagra w jeszcze następnym meczu - z Sunderlandem. Dodatkowo dostępny nie będzie Wes Brown, który również doznał kontuzji na treningu.
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2011, 12:03:44 wysłana przez smolarek222 »

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 29.04.2011r.
Ronaldo pociagnie gre zespolu w najgorszych chwilach
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
QPR by Maczeta

Offline pawelszalik

• Prezes klubu
  • Na forum od: 21.04.2008r.
  • kitsmaker ;)
Smolarek 2 lata starszy i chyba kilka razy mądrzejszy... Jak to dobrze... Pamiętasz te wszystkie akcje forumowe? :D Kariera dobrze opisywana. Sukcesów w lidze i w pucharach.
Osiągnięcia:
*2 miejsce w turnieju Persona (Stroje dla gwiazd lig) 2009
*1 miejsce w turnieju Patryka'95 (Fantasy kits) 2009
*1 miejsce w turnieju pawlaszalika (Fantasy, Retro, Real) 2010
*1 miejsce w turnieju stanka1983 (All Stars) 2011

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
widzę że tworzysz prawdziwy dream team. zobaczymy czy się nie skłócą te gwiazdeczki i czy poprowadzą do kolejnych sukcesów twój klub

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
Powiem wam szczerze. Nie chcę mi się zbytnio już wymyślać tych historii typu Xavi na lotnisku itp. Dzisiaj pojawi się ostatni post tego typu i później zaczną się same mecze, ew. wypowiedzi po meczu, czy jakiś wywiad. Kolejne historie (troszkę mniejsze od tych) pojawią się dopiero w zimowym okienku transferowym.

Giggs11

• Gość
No świetne transfery i jestem bardzo zadowolony z powrótu cr7 :). Oby razem z Xavim pokazał jak sie gra w piłkę :). I przywrócił potrójną koronę.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
Nie wiem po co Ci Messi, cienias..Ronaldo załatwi sprawę.

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
Nie wiem po co Ci Messi, cienias..Ronaldo załatwi sprawę.

Messi? Nawet nie pomyślałem, żeby go ściągnąć. Nie wiem skąd ci się to wzięło.

Offline Pawlo17

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 05.11.2010r.
  • !! REAL MADRID !! (wcześniej Matazeni)
Messi? Nawet nie pomyślałem, żeby go ściągnąć. Nie wiem skąd ci się to wzięło.

Myśle, że MasterCreati chodziło o wypowiedź Scorpionus'a  :D

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
No pięknie CR7 i Xavi w United, ale będziesz miał pakę.Szejki szaleją.

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
OSTATNI NEWS ZWIĄZANY Z JAKĄŚ HISTORIĄ! (PRZYNAJMNIEJ NA RAZIE)

OFICJALNIE : SNEIJDER I MAICON ZAGRAJĄ W CZERWONEJ KOSZULCE MANCHESTERU UNITED!

Szejkowie szaleją, a nam w Manchesterze United robi się drugie Manchester City. No, cóż taka wola menadżera. Byli już gracze Interu Mediolan - Snieijder oraz Maicon zagrają w Manchesterze United. Już za chwilę odbędzie się też konferencja prasowa z udziałem nowych nabytków Manchesteru oraz Pepa Guardioli.

KONFERENCJA PRASOWA - SNEIJDER, CRISTIANO RONALDO, MAICON, XAVI ORAZ PEP GUARDIOLA

MUTV - Witam wszystkich zgromadzonych (śmiech)!
Maicon - Dzień dobry.
Pep Guardiola - Witam.
Sneijder - Ja również.
MUTV - Jak czujecie się po przyjeździe do Manchesteru?
Cristiano Ronaldo - Chyba mnie o to nie pytasz (śmiech)? Ja już jestem przyzwyczajony do życia w Manchesterze i Anglii, więc nie mam wątpliwości, że będzie mi się tu dobrze mieszkało.
Xavi - Dla mnie to nowość, ponieważ oprócz rozgrywek Ligi Mistrzów, nigdy nie było mi dane na dłużej zostać w Anglii, ale myślę, że tęsknota za krajem już niedługo przeminie.
MUTV - Cristiano, dlaczego zdecydowałeś się powrócić do Czerwonych Diabłów?
CR - W Madrycie miałem kilka kolegów i zaaklimatyzowałem się już tam, jednak gdy dostałem ofertę z Manchesteru dłużej się nie wahałem i ją przyjąłem. Wiem, że na Old Trafford jest zawsze wspaniała atmosfera ze strony kibiców i piłkarzy.
MUTV - Sneijderze, czy to była decyzja podjęta razem z Maiconem?
S - To prawda, dostaliśmy ofertę w tym samym czasie i na pewno doradziłem się coś u mojego kolegi. We dwójkę zawsze raźniej.
M - Tak. Wiedzieliśmy, że w Manchesterze są wspaniali kibice i dobra atmosfera w szatni. Widać, że drużyna ma wysokie cele jeżeli chodzi o ten sezon i to mi się podobało.
MUTV - Teraz pytanie do menadżera. Dlaczego zdecydował się pan ściągnąć akurat tych zawodników?
PG - Miałem do dyspozycji ogromny budżet transferowy, a zarząd i właściciele klubu nie mieli żadnego sprzeciwu. A co do akurat tych zawodników, jest to gdybanie. Kupiłem akurat takich zawodników, bo byli mi oni potrzebni. Tyle.
MUTV - Czy widzi pan jeszcze jakieś braki w drużynie?
PG - Drużyna jest już teraz praktycznie idealna i nie widzę braków. Już żadnych transferów nie będzie.
MUTV - Xavi, czy nie chciałeś zostać w FC Barcelonie? Przecież sięgnęła ona ostatnio po mistrzostwo Hiszpanii i wszyscy zachwalają ją za styl gry.
X - Oczywiście, gra Barcelony jest bajeczna. Jednak myślę, że po odejściu obecnego menadżera ManUtd to nie będzie już to samo. Po drugie teraz brakuje im dobrego rozgrywającego (śmiech).
MUTV - Dziękuję za wywiad.
Wszyscy - Dzięki.

Offline Jaro9

• Junior
  • *
  • Na forum od: 03.06.2009r.
Uhuhu z taką paką to coś czuje że będziesz wszystkich prać po buziach (prócz CFC :P ) ile zapłaciłeś w sumie za zakupy ? :P

Offline blackout.

• Autor wątku
    • blackout. - fanpage
Uhuhu z taką paką to coś czuje że będziesz wszystkich prać po buziach (prócz CFC :P ) ile zapłaciłeś w sumie za zakupy ? :P

30 mln za Xaviego + 44 mln za CR + 14 mln za Maicona + 20 mln za Sneidera to jest łącznie 108 mln, czyli słabiutko, bo sam Ronaldo kosztował 94 miliony w 2009 roku, gdy przechodził do Realu.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer