Usunąłem 16 stron spamu
z tego prawie wszystko było o spolszczeniu do pes11
z którego 85% było moje 2 góra 3 % było nie wiem czyje i do tego zrobione w edytorze Pro evo edting studio od goldo
nie jaki rotor mówi ze się nauczyć hex jak się można nauczyć hex?hex to przecież zwykła konwersja liczb
a liczby się rozumie nie uczy się ich.
a grę trzeba analizować żeby zrozumieć o co chodzi
W najpowszechniejszym standardzie poza cyframi dziesiętnymi od 0 do 9 używa się pierwszych sześciu liter alfabetu łacińskiego: A, B, C, D, E, F (dużych lub małych). Cyfry 0-9 mają te same wartości co w systemie dzięsiętnym, natomiast litery odpowiadają następującym wartościom: A = 10, B = 11, C = 12, D = 13, E = 14 oraz F = 15.
wiec można powiedzieć ze się nauczył liczyć.
Następna cześć spamu to mowa ze ja ukradłem ich spolszczenie no LOL to już wg był pocisk.
Następnie jak mówiłem ze to moja praca dostałem taka wiadomość na gg
NIE UKRADŁBYŚ TOREBKI! NIE UKRADŁBYŚ SAMOCHODU! TO NIE KRADNIJ LUDZIOM TAKIM JAK ROTOR SPOLSZCZENIA! ZŁODZIEJU! MYŚLISZ ZE WSZYSCY MYŚLĄ ZE TO TWOJE SPOLSZCZENIE? MYLISZ SIĘ! I TO BARDZO SIĘ MYLISZ! ZŁODZIEJU! PALO NIE MYTA penis CI W DUPĘ PYSZAŁKU ****! ODdaj spokoj SIĘ OD INNYCH![\b]
Dalej były posty ludzi co wg nie ogarniają tematu ale mówią ostro.
Ale najlepsza wypowiedz była tak jak nie jaki rotor powiedział ze spolszczenie nie działa bo gra czyta najpierw dt05 a potem ks tak to prawda tylko kitserevr to narzędzie działające pamięci ram i dynamicznie przy uruchomieniu gry nadpisuje wszelkie dane
Następnym razem zastanówcie się co wg piszecie .
Pozdrawiam Michał