Dział Ogólny > PES 2012

Ojciec serii Pro Evo, "Seabass", zdradza pierwsze informacje o PES2012!!!

<< < (5/21) > >>

L.A.:
gdybyś był uważny zobaczyłbyś że jest to już na tym filmiku...
no może prócz tej zmiany zawodnika na analogu...

skoro fifa98 jest tak idealna to życzę powodzenia w dalszym podnoszeniu skilla na kalkulatorze...

jaram się bo widzę że ten skośnooki buc poprawia błędy a nie rzekomo tworzy nowy kod do gry jak to było w przypadku PES11...

bachu12:
ja bym na ich miejscu zrobił tak wydał tego pes 2012 odpuścił sobie robienie pes 2013 tek jak było z pes 7 i zrobić naprawdę dobre pes 2014 tak jak z 2008 poprawili model zawodników na bardziej realistyczny to w 2014 poprawili by gameplay bo dla mnie bez sensu jest wydawanie 2013 jeżeli w 2012 będą takie same błędy jak w 11 niech to naprawią i wydadzą naprawdę dobrą grę

Orion99:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja bym na ich miejscu zrobił tak wydał tego pes 2012 odpuścił sobie robienie pes 2013 tek jak było z pes 7

--- Koniec cytatu ---

Nikt sobie nie odpuścił robienie PES 7. Po prostu w październiku 2006 wyszedł PES 6, a rok później wyszedł PES 2008 i tyle. Zwyczajnie przesunęli numerację o jeden. O pracy nad grą przez dwa lata możesz spokojnie zapomnieć, bo po prostu za dużo kasy by na tym stracili. W Europie może są narzekania, ale w Azji PES ma się dobrze. Zresztą gdyby było tak jak mówisz, czyli przeskok jakościowy po dwóch latach miałby być taki jak z PES-a 6 na PES-a 2008 to ja serdecznie dziękuję za taki postęp.

bachu12:
w pes 6 byli kwadratowi gracze w 2008 już byli okrągli czyli skok graficzny

Orion99:
Owszem, skok graficzny był, bo przechodzili ze starszej platformy konsolowej na nowocześniejszą, dzięki czemu w PC-tach też mogli się wykazać, ale skokowi graficznemu nie towarzyszyło ulepszenie grywalności, tylko potężne pogorszenie. Gdyby teraz zrobili równie mocny skok graficzny to by dopiero były jęki. Bądź tak dobry i zwróć uwagę, że najczęściej pojawiającym się pytaniem odnośnie każdego nowego PES-a jest "A czy to pójdzie na moim kompie?". Przy skoku graficznym trzeba mieć po pierwsze: odpowiedni komputer, po drugie konsolę, która by to pociągnęła, bo nikt nie będzie robił osobnej grafiki do konsoli i do PC. Póki nie będzie konsoli nowej generacji, grafika znacząco się nie zmieni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej