Dział Ogólny > PES 2012
Ojciec serii Pro Evo, "Seabass", zdradza pierwsze informacje o PES2012!!!
daniel82:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprawie każdy z nas narzeka, ale większość i tak gra w każdą odsłonę PESa i mimo jej błędów wydaje pieniądze i nie przerzuca się na fifę. Konami wie o tym, że gra i tak się na świecie sprzeda dlatego pozwalaną sobie na wydanie badziewia.
--- Koniec cytatu ---
w końcu ktoś coś mądrego napisał
Bayern:
A ja nie mam prawego analoga to jak mam przełączac zawodnika?? :'(
Orion99:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMyślę że się mylisz.
--- Koniec cytatu ---
Ponieważ pewnie sie nie zrozumieliśmy. Powiedzmy, że wychodzi wyśmienity graficznie PES - koszulki się brudzą, widać jak pot po tyłku spływa itp. Problem w tym, że te wszystkie całkiem miłe dla oka bajerki u sporej części graczy spowodowałyby stan zawałowy komputera, tudzież przycinanie się meczu. I wtedy byłyby jęki. A przecież trzeba pamiętać także o multiplayerze, który z kolei musi łączem internetowym pewną ilość danych przesłać. Co by było, gdyby ta ilość się dodatkowo zwiększyła?
Sprawa kodu jest oczywista. Gdyby był taki sam, pewnie wziąłbym grę z konsoli i odpalił na komputerze. Prawdę mówiąc nie będę się kłócił o możliwości konsol, bo moja wiedza o nich zakończyła się pierwszym Playstation. Nawet nie wiem, która generacja jest teraz - 3 czy 4? W każdym razie obecnie grafika jest elementem najbardziej spektakularnym przy pobieżnej ocenie gry i gdyby można było to zrobić, pewnie pojawiłoby się tysiące całkowicie nowych animacji oraz innych wodotrysków. Nie pojawiają się i sądzę, że w głównej mierze jest to wina ograniczeń sprzętowych, a nie lenistwa programistów.
Lukaszeq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja nie mam prawego analoga to jak mam przełączac zawodnika?? :'(
--- Koniec cytatu ---
Co do zmian zawodnika to prawa gałka obowiązuje w Fifie, ale również obowiązuje tam zwykły przycisk do zmiany. Tak samo zapewne będzie w pesie 2012 - i jedno i drugie.
SlaveQ85:
Ciekawe jak te zmiany tym analogiem będą się odbywały
Nawigacja
[#] Następna strona