Dział Ogólny > PES 2012

Ojciec serii Pro Evo, "Seabass", zdradza pierwsze informacje o PES2012!!!

<< < (16/21) > >>

Sprinter.:
Sebass to chyba w pokerka gra przez cały filmik poker face ale w końcu poprawili siatki hurra. Tylko jedna rzecz mnie zastanawia, czy jak strzeli sie bombe z linii czy piłka się odbije i wypadnie tak jak w FIFIE czy siatka wydłuży się za bandy

Rafeal:
Podniecacie się tymi siatkami, jak by były one najważniejsze w grze. Fakt, nie są idealnie dopracowane i animacje do niej związane ze strzałem. Są ważniejsze rzeczy w grze do poprawienia, które z roku na rok są delikatnie poprawiane i ulepszane, a przy tym nieraz na gorsze.

Gra wymaga znacząco większej ilości animacji. Bramkarza (ni mówiąc już o odbiciu się od nie widzialnej ściany), walki o górną piłkę, wślizgów, ruchów zawodników, strzałów (nieraz niektóre wydają się z przesadzone i nie możliwe do oddania z wielką siłą).

Samo IA zawodników pozostawia wiele do życzenia.

Jeśli Konami będzie nadal robić jak robi i co jakiś czas pisać "grę od nowa" nie doczekamy się dobrze odwzorowanej symulacji piłkarskiej ich wydania.

Nie ma co się rozpisywać, i liczyć tylko na poprawę o co roku co jest dalekie od tego co prezentuje Konami z każdą odsłoną (niewielkie zmiany i poprawy błędów).

Jak dla mnie gra jest na poziomie 40% (pod każdym względem), w skali konkretnej symulacji i długa komercyjna przed nią droga.

unkas:
uwaga najnowsze doniesienia ...w opcji edycji zawodnika można mu ustawić długość penisa ...im dłuższy penis tym zawodnik lepiej balansuje w powietrzu itp. wiecie jak kot spada to balansuje ogonem......

bachu12:
kolejny żarcik unkasa

L.A.:
ja [cenzura] - sorry ale tak trzeba to nazwać

Rafael
z tymi siatkami to żart, zrozum to Ty i cała reszta ludzi bez poczucia humoru -.-

pomijając następne dwa zdania dochodzimy do czegoś co zostało już napisane xxx razy...
kolejne - nikt nie powiedział albo napisał że gra będzie pisana znowu od nowa... o ile mnie pamięć nie myli oficjalna zmiana kodu była tylko do ubiegłorocznej edycji... w co i tak mocno wątpię...
reszty nie komentuje :D

unkas
ciebie rodzice powinni wyrzucić przez okno z jakiegoś wysokiego bloku dla pewności...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej