Dział Ogólny > PES 2012
Ojciec serii Pro Evo, "Seabass", zdradza pierwsze informacje o PES2012!!!
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChodzi mi o to, że NexaT napisał, że nie było pokazanej jakiejś twarzy, a ja w żarcie napisałem, że chyba twarz Sebassa, bo w tej zaznaczonej w czerwonym kółku tego piłkarza, nie zobaczyłem nic nadzwyczajnego. ;) Już rozumiesz?
--- Koniec cytatu ---
A ja myślałem że nie zajarzyłeś ;)
NexaT:
Jeżeli komuś nie podoba się PES to niech przerzuci się na FIFE. 8) Może co roku nie są to jakieś gigantyczne zmiany, ale nawet małe cieszą i dają trochę radości... Bynajmniej dla mnie.
DAMIL26:
Ja bym się chętnie przerzucił na FIFE ale nie stać mnie na nowego lapka, a na tym który mam PES11 chodzi w miare, a FIFa 11 już nie. Mam do Was takie pytanie z innej beczki, czy można grać w PES-a 2010 z aktualnymi na dzień dzisiejszy zmianami? Tzn żeby w reprezentacji Polski nie grał Kosowski ; D
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa bym się chętnie przerzucił na FIFE ale nie stać mnie na nowego lapka, a na tym który mam PES11 chodzi w miare, a FIFa 11 już nie. Mam do Was takie pytanie z innej beczki, czy można grać w PES-a 2010 z aktualnymi na dzień dzisiejszy zmianami? Tzn żeby w reprezentacji Polski nie grał Kosowski ; D
--- Koniec cytatu ---
Istnieją coś takiego jak patche...
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEIstnieją coś takiego jak patche...
--- Koniec cytatu ---
Właśnie. Zainstaluj sobie Rashiving Patch albo PESEdit.com Patch i będziesz miał składy na 2010/2011.
Nawigacja
[#] Następna strona