Dział Ogólny > PES 2012
Trailer PES 2012 z Pre-E3!!!
Ukassiu:
"ten gameplay", czyli? Nikt żadnego gameplayu jeszcze nie zapowiadał.
Douglas:
Ja nie wiem dlaczego krytykujecie nowego PES'a 12. Nawet nie wiecie jak on bedzię wyglądał. Wiemy tylko troszeczkę ale nie wszystko! Jak chcecie krytykować Pesa to idźcie na stronę fanów fify. Zawsze byłem fanem pesa i będę aż się nie skończy ta seria gier. Teraz opowiem wam o Fifie 11. Pes co roku chociaż kupuje nowe licencje i o nie się stara to fifa kupuje jakieś irlandzkie ligi które nie są nam w ogóle potrzebne (tylko może w irlandii :)). Co do fify to co roku jest sztuczna. Gra wygl. kiepsko; twarze, stadiony czy stroje. Twarze są tragicznie wykonane wręcz karygodne zmiany, stadionów jest dużo ale słabo dopracowanych (widzieliście stadion Camp Nou w Pesie 11)!? to byście widzieli jak stadiony mają wyglądać.Co do strojów to fifa chowa się przy grze Konami. W fifie są niedopracowane, w pesie wygl. o niebo lepiej (mogą być także obcisłe). Co do trybów. OK. Tryb Kariery:
Jest dużo klubów i lig ale gdzie LM czy LE. Niby fifa ma wszystko ale nie ma tych licencji. Bez nich głupio się gra w karierę bo gramy np. w ECC gdzie wisła dochodzi do półfinału czy w fazie grupowej grają same dobre drużyny a w jednej słabe. Także jest za mało kontuzji i zmęczenia.
Co do Trybu jednego zawodnika to prawie jest wszystko OK. Ale tryb Be a GK to tragedia (lepiej nie mówić). Po prostu nuda. Na dodatek EA Sports nie dało tego trybu na PC tylko na konsole.
Małe błedy co do bugów. W fifie też są może mniej ale są. Np. sędzia pokazuje za dużo kartek jednemu zawodnikowi raz pokazał mu kilka razy zółtą kartkę. WTF!!!
Wkurzyło mnie też że jest trening który cały czas nam się włącza. Jakbyśmy niemogli wejść w menu trening. Menu jest okropne poprostu ŻAL!!
Wy patrzycie na to żeby był tylko komentarz polski spolszczenie
To moja ocena na temat FIFA 11
P@ul:
carlosinho1111 nie jestem tam fanem ani jednej piłki ani drugiej ale wydaje mi sie że Fifa 11 w tym roku była lepsza od Pesa. Przyznam ci racje co do grafy to jasne Pes wydaje mi sie lepszy niż Fifa, do gry online wydaje mi sie ze też i to by bylo na tyle. Patrząc na walke i poruszanie sie zawodników to Fifa jest o klase lepsza i teraz patrząc na zapowiedziane zmiany no to niestety Pes 2012 też odstaje od Fify 12 (mówie o konsolowej bo na PC to Bóg raczy wiedziec jak to bedzie wygladało)
bachu12:
i tu się z tobą nie zgodzę jeżeli uważasz że fifa jest sztuczna to jesteś w wielkim błędzie fifa jest bardziej realistyczna od pro evo w fifie nie masz takich samych animacji cały czas w pes może lepiej wygląda stadion camp no ale to wiadomo bo to jest gra z messim na okładce to barcelona musi być zrobiona i stadion też Stroję są lepsze w fifie może zniekształcają loga ale wyglądają lepiej niż w pes trym np LM nie musi być jakoś w pes 6 albo 2008 grałeś (jeżeli grałeś) nie było LM ani LE to nie miałeś jakiś problemów z tym wole fife od pes ale gram w obie bo nie jestem jakimś fanatykiem jednej serii lubię grać w gry sportowe a nie w jedną ale patrząc na to jak te drewna z pro evo się ruszają to jest mi żal tej gry nim skręci np w lewo to musi wykonać z 5 ruchów zamiast 1 albo 2 to wybijanie piłek na auty jak nie mają co zrobić albo wychodzenie z piłką na aut podczas ataku a te strzały chcesz uderzyć mocną piłkę a tu ci robi strzał lobem łamane na podanie do bramkarza lub dośrodkowanie poza bramkę
nie patrzyłem na jakieś znaki interpunkcji bo mam wywal*@ne
★Blue Boy★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak jak PES 2011 mial byc DUZO lepszy od 2010
--- Koniec cytatu ---
i co byl wgl inny PES 2011 od 2010 ja nie widze podobienstwa
to ze 2011 nie wyszlo tworcom konami to nieznaczy ze kazda taka gra bedzie mi sie np PES 2012 podoba
Nawigacja
[#] Następna strona