Dział Ogólny > PES 2012
Targi E3 - Nowe screeny z PES2012
Płotek:
Panowie bądźmy szczerzy to i tak będzie odgrzewany kotlet 11... tu potrzebna jest porządna rewolucja, nowy silnik bo taki chłam nam wciskają od paru lat że szkoda gadać, od zawsze jestem z pesem ale prawda jest taka że "Pes6 się w grobie przewraca". Człowiek zagra 20 spotkań w nową edycje i ma jej dość szczególnie w Online gdzie połowa wyników jest wypaczona przez bugi Konami. Gameplay jest gówniany i taki też będzie w 2012 wspomnicie moje słowa ;) a tymi poprawkami wizualnymi typu mimika twarzy kamerzyści mogą piknikowych graczy przyciągać a nie kogoś kto na prawdę ceni sobie to coś co miała 6 ten zajebisty gameplay któy na tamte czasy rozkurwi*ł.
RVN:
Jakby tak zrobili restart serii jak w przypadku Mortala, to by było coś...np Pes 6 w grafice HD, takiego od razu bym łyknął..marzenie ::)
smak:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw końcu normalne karne bo w tej edycji beznadziejne. w 2010 były o niebo lepsze :)
--- Koniec cytatu ---
haha karne sa teraz zajebiste i nie rozumiem ludzi co nie potrafia strzelac karnych przxeciez to takie proste a sa dobre bo poniewaz trzeba miec wyczucie zeby za dlugo nie przytrzymac kierunku strzalu i latwo trawic obok bramki wy wszyscy byscie chcieli tylko wybrac kierunek i strzal i pilka wpada a pudla ja by przychodzily? przeciez tez sa pudla na zywo od czego to niby mialo zalezec? przeciuez to normalka ze od samego siebie za dlugo trzymasz kierunek to jest pudlo i tak jest najlepiej
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie bądźmy szczerzy to i tak będzie odgrzewany kotlet 11... tu potrzebna jest porządna rewolucja, nowy silnik bo taki chłam nam wciskają od paru lat że szkoda gadać, od zawsze jestem z pesem ale prawda jest taka że "Pes6 się w grobie przewraca". Człowiek zagra 20 spotkań w nową edycje i ma jej dość szczególnie w Online gdzie połowa wyników jest wypaczona przez bugi Konami. Gameplay jest gówniany i taki też będzie w 2012 wspomnicie moje słowa ;) a tymi poprawkami wizualnymi typu mimika twarzy kamerzyści mogą piknikowych graczy przyciągać a nie kogoś kto na prawdę ceni sobie to coś co miała 6 ten zajebisty gameplay któy na tamte czasy rozkurwi*ł.
--- Koniec cytatu ---
To graj sobie dalej w PES'a 6. Żaden problem... Skąd możesz wiedzieć cokolwiek o gameplayu, jak nic oprócz intra, które i tak nie wiele pokazało nic więcej nie było?
lukasz rozumiem, ale po intrze zawodnicy nadal nie graja tak agresywnie, nie przerywają prostopadłych piłek.
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE haha karne sa teraz zajebiste i nie rozumiem ludzi co nie potrafia strzelac karnych przxeciez to takie proste a sa dobre bo poniewaz trzeba miec wyczucie zeby za dlugo nie przytrzymac kierunku strzalu i latwo trawic obok bramki wy wszyscy byscie chcieli tylko wybrac kierunek i strzal i pilka wpada a pudla ja by przychodzily? przeciez tez sa pudla na zywo od czego to niby mialo zalezec? przeciuez to normalka ze od samego siebie za dlugo trzymasz kierunek to jest pudlo i tak jest najlepiej
--- Koniec cytatu ---
czlowieku karne nie są zajebiste bo w pilce noznej to najprostszy element i nikt normalny z graczy nie siedzi i nie cwiczy karnych bo to powinna byc latwa loteria jak w zyciu.
Wystarczylby jakis miernik sily strzalu i na pewno inna kamera.
Na razie to jest wielkie gowno nie majace wiele wspolnego z rzeczywistoscia gdzie jak sie stanie na 11ce prawdziwego boiska to bramka jest gigantyczna i latwiej trafic niz spudlowac.
Nawigacja
[#] Następna strona