Dział Ogólny > PES 2012
Targi E3 - Nowe screeny z PES2012
Płotek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo graj sobie dalej w PES'a 6. Żaden problem... Skąd możesz wiedzieć cokolwiek o gameplayu, jak nic oprócz intra, które i tak nie wiele pokazało nic więcej nie było?
lukasz rozumiem, ale po intrze zawodnicy nadal nie graja tak agresywnie, nie przerywają prostopadłych piłek.
--- Koniec cytatu ---
Bo od paru lat jest to same gadanie przychodzi premiera i znow rozczarowanie, wiec już nie łykam tego bełkotu
mpoesp:
Ale w tym roku wygląda to 'całkiem' dobrze.
RobSoN7:
Wyjdzie Pes 2012 to się wtedy zobaczy :)
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie bądźmy szczerzy to i tak będzie odgrzewany kotlet 11... tu potrzebna jest porządna rewolucja, nowy silnik bo taki chłam nam wciskają od paru lat że szkoda gadać, od zawsze jestem z pesem ale prawda jest taka że "Pes6 się w grobie przewraca". Człowiek zagra 20 spotkań w nową edycje i ma jej dość szczególnie w Online gdzie połowa wyników jest wypaczona przez bugi Konami. Gameplay jest gówniany i taki też będzie w 2012 wspomnicie moje słowa ;) a tymi poprawkami wizualnymi typu mimika twarzy kamerzyści mogą piknikowych graczy przyciągać a nie kogoś kto na prawdę ceni sobie to coś co miała 6 ten zajebisty gameplay któy na tamte czasy rozkurwi*ł.
--- Koniec cytatu ---
Przydałby się nowy silnik aczkolwiek, miażdżaca różnica jest między 11-stką a 10-tką, ponieważ to dwie inne serie rzecz biorąc. Weszli na poprawny tor, poprawić błędy względem 11-stki i kto wie może w przyszłym roku już będziemy się pozytywnie wypowiadać, w kązdym elemencie gry :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJakby tak zrobili restart serii jak w przypadku Mortala, to by było coś...np Pes 6 w grafice HD, takiego od razu bym łyknął..marzenie ::)
--- Koniec cytatu ---
Szczerze to FIFA 7 bardzo mi się podobała, ale jak zagrałem w 11-stkę kilka meczy to już po powrocie nie miałem takich odczuć, to samo jest z Pesem, poprostu 6-stka już nie powala, sterownie też rozwala, teraz ta symulacja z dużą ilością bugów (11-stka) jest o wiele bardzie podobna realistycznej piłce niż 6-stka
RVN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzydałby się nowy silnik aczkolwiek, miażdżaca różnica jest między 11-stką a 10-tką, ponieważ to dwie inne serie rzecz biorąc. Weszli na poprawny tor, poprawić błędy względem 11-stki i kto wie może w przyszłym roku już będziemy się pozytywnie wypowiadać, w kązdym elemencie gry :)Szczerze to FIFA 7 bardzo mi się podobała, ale jak zagrałem w 11-stkę kilka meczy to już po powrocie nie miałem takich odczuć, to samo jest z Pesem, poprostu 6-stka już nie powala, sterownie też rozwala, teraz ta symulacja z dużą ilością bugów (11-stka) jest o wiele bardzie podobna realistycznej piłce niż 6-stka
--- Koniec cytatu ---
Co by nie mówić o 6 części pesa, to i tak jest bardziej grywalna od np 11-astki...
Nawigacja
[#] Następna strona