Autor Wątek: Villarreal F.C. by Lewy23. | Zawieszenie kariery |  (Przeczytany 69584 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
Odp: Villarreal F.C. by Lewy23. | 9. Kolejka, Nudy, nudy, nudy... |
« Odpowiedź #60 dnia: Czerwiec 14, 2011, 15:03:43 »
Fajnie, że pokonałeś Sevillę. W końcu jest to jedna z najlepszych ekip w Hiszpanii i zwycięstwo może cieszyć. W tabeli masz do Barcelony tylko punkt straty, ale oni jak się rozpędzą to do końca już mogą meczu nie przegrać. (tak jak u mnie Chelsea dotychczas) Mam jednak nadzieję, że te potknięcia będą i uda Ci się ich wyprzedzić.

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #61 dnia: Czerwiec 14, 2011, 15:07:04 »
Nudny, ale znów udany mecz. Zawsze nie podobają się takie mecze, gdzie jest dużo strat i nie ma składynch akcji no ale cóż. Cieszy mnie remis Realu z Barceloną zwłaszcza, że grali na Camp Nou. Mam nadzieję, że ty teraz wygrasz z Barca w CDR.

Offline Jaro9

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.06.2009r.
« Odpowiedź #62 dnia: Czerwiec 14, 2011, 16:24:57 »
Do Barcelony już tylko punkt ;) Brawo. Najważniejsze że na zero z tyłu, masz najlepszą defensywę w Primera Division.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • Na forum od: 26.05.2009r.
Villarreal F.C. by Lewy23.
« Odpowiedź #63 dnia: Czerwiec 14, 2011, 17:48:25 »
2. Runda.

19' Sergio Busquets 0:1
69' Rubén Gracia Calmache Cani 1:1.

Kibice na pewno nie zawieli się tym widowiskiem. Wielkie emocje zapewnili nam dzisiaj piłkarze obu ekip. Już od pierwszych minut wiadomo było, że zarówno Villarreal, jak i Barcelona zagrają bardzo ofensywnie. Było wszystko - piękne podania, zwody, strzały, koronkowe akcje. Barcelona na prowadzenie wyszła w 19 minucie, kiedy to Busquets wślizgiem wpakował piłkę do siatki, dobijając strzał Davida Villi. Po tej bramce, Villarreal zdecydowało się jeszcze bardziej atakować, choć piłkarze mieli świadomość, że takie odkrycie może bardzo źle się skończyć. Barca zagrała troszkę inaczej niż zwykle. Styl pozostał, ale zawodnicy Blaugrany grali bardzo ostro. Kontuzję odnieśli Cazorla i Macheda. Bramkę na 1:1 zdobył Cani, który dobił strzał Ramsey'a. W 74 minucie Xavi minimalnie spudłował, przerzucając piłkę nad bramkarzem, podcinka musnęła słupek. 4 minuty później za faul na Federico Machedzie z boiska wyleciał Abidal. Nie obyło się bez kontuzji włoskiego napastnika. Gracze Villarreal nie pozostali dłużni Katalończykom i wykosili im Davida Villę. Wynik 1:1 jest bardziej korzystny dla Barcy, ponieważ grała ona na obcym terenie. Zobaczymy, co stanie się w rewanżu.

Najlepszy gracz meczu: Santi Cazorla - Villarreal.  
Następny przeciwnik: Almeria - Liga.

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 18, 2011, 23:56:55 wysłana przez Lewy23 »

Super_Mario

• Gość
Odp: Villarreal F.C. by Lewy23. | 2. Runda CDL, Starcie z Barceloną. |
« Odpowiedź #64 dnia: Czerwiec 14, 2011, 17:58:02 »
Dużo się działo w tym meczu. Parę kontuzji, czerwo dla Abidala. Szkoda, że tylko dwie bramki w tym meczu. Na pewno było więcej dogodnych sytuacji (nie wszystko się da spamiętać), ale wynik 1:1 i to z Barceloną można uznać za mały sukces :)

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #65 dnia: Czerwiec 14, 2011, 18:10:35 »
Super_Mario, mam nadzieję, że niedługo wrócisz? ;P

Offline adrianmlawa

• Reprezentant kraju
  • Na forum od: 11.12.2010r.
  • MŁAWIANKA MŁAWA
« Odpowiedź #66 dnia: Czerwiec 14, 2011, 18:14:32 »
Ciekawy mecz z Barcą mam nadzieję że w kolejnych meczach będziesz tylko wygrywał

Offline Jaro9

• Junior
  • *
  • Na forum od: 03.06.2009r.
« Odpowiedź #67 dnia: Czerwiec 14, 2011, 18:23:20 »
Fakt, dobry wynik dla Barcelony na tak trudnym terenie jak El Madrigal. Szkoda że jednak nie udało się pokonać Katalończykó ;)

Super_Mario

• Gość
« Odpowiedź #68 dnia: Czerwiec 14, 2011, 18:43:47 »
Super_Mario, mam nadzieję, że niedługo wrócisz? ;P

Ale czy jest sens? :D Nazbiera mi się trochę więcej meczy i się odechciewa :D OK już nie spamuję :)

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #69 dnia: Czerwiec 14, 2011, 20:31:52 »
Hmmm... mecz nie najgorszy w końcu remisujesz z Barceloną, lecz w afekcie dwu meczu to ona wychodzi z tego zwycięsko. Trafili ci bramkę i to może dać im awans bo u siebie zagrają na 0-0. Teraz mecz z Almeria myślę, że będzie zwycięski.
Powodzenia.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #70 dnia: Czerwiec 14, 2011, 20:58:59 »
Bardzo dobry mecz z Barceloną w pucharze Króla. Oba zespoły nastawione na atak i szacunek dla Villarealu za odwagę jednak z Barceloną nie wolno iść na wymianę ogania bo po prostu się polegnie.

Offline marcin1111151

• Reprezentant kraju
  • Na forum od: 14.08.2010r.
  • Hala Madrid!
Odp: Villarreal F.C. by Lewy23. | 2. Kolejka Ligowa |
« Odpowiedź #71 dnia: Czerwiec 14, 2011, 21:59:19 »
no ładnie gol z karniaka ale szkoda że remis dałbyś rade chyba to wygrać ale dziwi mnie jedno w statystykach jakim cudem oni cię sfaulowali 3 razy a miałeś tylko 2 wolne trochę dziwne ale kolejnym przeciwnikiem Barcelona tylko inna

przecież miał 2 wolne i karniaka... Dobry wynik z Barcą. Wiem że nie chciałeś ich za bardzo dobić bo to twoja ulubiona drużyna w La Liga. Kogo chcesz oszukać :D
" border="0

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #72 dnia: Czerwiec 14, 2011, 22:57:04 »
10. Kolejka.

37' Giuseppe Rossi 1:0
39' Honorato da Silva Nilmar 2:0
42' Honorato da Silva Nilmar 3:0.  

Villarreal od początku szturmowało bramkę rywali. Już w 5 minucie Nilmar mógł strzelić pierwszą bramkę w meczu, ale jego uderzenie zatrzymało się na słupku. Później swoją szansę miał także Borja Valero, lecz bramkarz Almerii sobie poradził. Przeciwnicy bronili się skutecznie do 37 minuty. Wtedy to, Marcos Senna dośrodkował  z rzutu rożnego, a bardzo silnym strzałem głową, Giuseppe Rossi pokonał golkipera gości. Ledwie dwie minuty później, na 30 metrze, piłkę obrońcy odebrał Nilmar. Pognał w kierunku bramki i spokojnym strzałem po ziemi zdobył drugą bramkę w spotkaniu. To nie był koniec szaleństw. Znów minęły dwie minuty, jak padła kolejna bramka. Jej autorem także był brazylijski napastnik. Wykorzystał on znakomite dogranie z prawej strony od kapitana - Marcosa Senny. Druga połowa także upłynęła pod dyktando Żółtej Łodzi Podwodnej, ale bramki już nie padły. El Submarino Amarillo miało ogromną przewagę, co potwierdzają statystyki. Almeria oddała tylko jeden strzał w czasie meczu.

Najlepszy gracz meczu: Honorato da Silva Nilmar - Villarreal.
Następny przeciwnik: AJ Auxerre - Liga Europejska.

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 18, 2011, 23:57:40 wysłana przez Lewy23 »

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • iHala Madrid!
Odp: Villarreal F.C. by Lewy23. | Zabójcze 5 minut w meczu z Almerią. |
« Odpowiedź #73 dnia: Czerwiec 15, 2011, 09:43:51 »
Ależ pięć minut w twoim wykonaniu. Aż przypomniał mi się mecz Lecha z Arką tam też padło szybko kilka bramek. Widzę, że Nilmar u ciebie wyrasta na prawdziwego snajpera. Kiedyś miałem go w Napoli i trafił w sezonie coś ok. 40 goli.

Super_Mario

• Gość
« Odpowiedź #74 dnia: Czerwiec 15, 2011, 09:47:09 »
Bardzo dobry mecz w wykonaniu Żółtej Łodzi Podwodnej i magiczne 5 minut pod koniec pierwszej połowy (coś takiego miałem jak grałem z Bochum). Ale tak jak piszesz, mieliście miażdżącą przewagę nad Almerią, tylko jeden strzał w meczu (i to niecelny). Nie mogliście tego nie wygrać :)

barca-winner

• Gość
« Odpowiedź #75 dnia: Czerwiec 15, 2011, 13:25:33 »
acz ale żeś rozstrzelał Almerię. Właśnie takich zwycięstw ja ci Życzę

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #76 dnia: Czerwiec 15, 2011, 14:10:40 »
Faza grupowa - 3. mecz.

23' Aaron James Ramsey 1:0
30' Santi Cazorla 2:0
45' Joan Capdevila 3:0
48' Santi Cazorla 4:0
55' Honorato da Silva Nilmar 5:0  
72' Borja Valero Iglesias 6:0
74' Giuseppe Rossi 7:0.  

To był mecz do jednej bramki. W Lidze Europejskiej, tak wysoki wynik jeszcze nigdy nie padł. Spotkanie zaczęło się bardzo źle dla gospodarzy. W 10 minucie boisko, z powodu kontuzji, musiał opuścić Cani. Jego miejsce zajął Borja Valero. Pierwsza bramka padła w 23 minucie. Pięknym strzałem zza pola karnego popisał się Ramsey. To jego znak rozpoznawczy - mocny strzał z dystansu. W taki sposób zdobył już 3 bramki dla Villarreal. 7 minut później było już 2:0. W zamieszaniu, w polu karnym, najsprytniejszy okazał się Cazorla, który wpakował piłkę do siatki wślizgiem. Jeszcze przed przerwą dośrodkowanie Cazorli, na gola zamienił Capdevila, pięknie uderzając głową. 3 minuty po rozpoczęciu drugiej połowy Cazorla został brzydko sfaulowany w polu karnym. Faulujący Mignot otrzymał tylko żółtą kartkę. Niestety, Santi doznał urazu. Podszedł jeszcze do jedenastki, pewnie ją wykorzystał, po czym opuścił plac gry, dając miejsce Cicinho. W 55 minucie sam na sam wyszedł Nilmar, który po dobitce dołożył jeszcze jedną bramkę. W 72 minucie gol padł w głównej mierze dzięki rezerwowym. Cicinho dograł futbolówkę z prawej strony, a formalności dopełnił Borja Valero. To nie było koniec strzeleckich popisów Żółtej Łodzi Podwodnej. 2 minuty później akcję indywidualną przeprowadził Macheda. Dograł na 5. metr, a tam bez problemu piłkę do siatki skierował Giuseppe Rossi. Fantastyczny mecz w wykonaniu Villarreal.

Najlepszy gracz meczu: Santi Cazorla - Villarreal
Następny przeciwnik: R.C.D. Mallorca - Liga.

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 19, 2011, 18:03:23 wysłana przez Lewy23 »

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
Odp: Villarreal F.C. by Lewy23. | 3. Kolejka LE, Pogrom Auxerre. |
« Odpowiedź #77 dnia: Czerwiec 15, 2011, 14:52:15 »
Fajnie, że udało Ci się zremisować z Barceloną, na dodatek goniłeś wynik. Myślę jednak, że w CdR nie grali na 100% swoich możliwości. Życzę jednak awansu i mam nadzieję, że Ci się uda.
Z Almerią ładnie sobie poradziłeś, ale to co zobaczyłem co zrobiłeś z Auxerre przeszło moje najśmielsze oczekiwania. 7:0, chłopie, co Ty tam z nimi zrobiłeś? :D Myślę, że już spokojnie możesz myśleć o fazie pucharowej LE, bo w grupie nie ma na Ciebie mocnych.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #78 dnia: Czerwiec 15, 2011, 19:09:03 »
Kontuzjowani:

Offline adrianmlawa

• Reprezentant kraju
  • Na forum od: 11.12.2010r.
  • MŁAWIANKA MŁAWA
Odp: Villarreal F.C. by Lewy23. | Raport o kontuzjach w zespole. |
« Odpowiedź #79 dnia: Czerwiec 15, 2011, 19:14:25 »
Ależ pogrom drużyny Jelenia i Dudki (są tam jeszcze bo nie wiem???) szkoda kontuzji dwóch podstawowych graczy ale na szczęście  na krótki okres Myślę że spokojnie wyjdziesz z grupy LE i możesz powalczyć o mistrzostwo Hiszpanii

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: Villarreal F.C. by Lewy23. | Raport o kontuzjach w zespole. |
« Odpowiedź #79 dnia: Czerwiec 15, 2011, 19:14:25 »