Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Pierwsze wrażenia z E3
jozin666:
No maja byc ciekawe co bedzie
Lukaszeq:
Na jakiś ruch w polu karnym przy rzutach rożnych liczyłem już dwie serie temu, w końcu coś takiego dodali ale mam nadzieje że wrzucanie teraz nie będzie zbyt łatwe. To samo jeśli chodzi o auty, duży plus że będzie można odbiec lub lepiej ustawić się zawodnikiem zanim ktoś nas pokryje.
Co do karnych to poprzednie wersje były za łatwe w tym aspekcie i właściwie nie wiadomo było czemu dany piłkarz trafił a kolejny nie. Przecież nie było ani siły, ani kierunku. Po prostu dawało się w prawo, klikało strzał i tam piłka leciała, czemu więc jeden przestrzelił a inny nie? Jedyny plus że nie będzie strzelania 100% podcinek w karnych ;)
josedratewka:
Wygląda to dobrze. Ale raczej mój P4 3,2 ghz tego już nie pociągnie. :/
adam128:
a jak ma sie 360 stopni jak tak jak w fife11 to jest ok ale jak w pes11 to jest fest lipa
artu:
jeśli zmienią karne, na takie jakie były w pes 9, to porażka i cofanie się, w pes 10 były najlepsze, tylko je dopracować, dołożyć jakieś niuanse i git
mam nadzieję, na auty z kamery zza pleców jak wolne itd
mam nadzieję na wracanie idiotów ze spalonego
mam nadzieję na płynne zawracanie z piłką, a nie jak menel na lodzie
mam nadzieję na...
na wiele mam nadzieję, ciekawe czy z czegoś będę zadowolony
tak samo się pes 11 zapowiadał, a wyszło jak wyszło, choć chętnie w niego gram, ale jak to się mówi, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
joł
Nawigacja
[#] Następna strona