Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Pierwsze wrażenia z E3
bikerek:
mam nadzieję ze wróca do tego żeby można było ustawić taktykę tak jak w innych odsłonach, czyli ustawienie poziomu obrony i ataku każdego zawodnika
pes666:
Strzały nie będą poprawione to nie ma co w to grać, 11 była i jest tragedią. FIFA na ps3 rządzi, a wygląda na to, że tak pozostanie. Konami nie ma takich pieniędzy, żeby zrobić super produkt. Wierzę tylko w błysk geniuszu u nich(który zawsze mieli), jak on będzie dostaniemy produkt który warto kupić.
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam nadzieję ze wróca do tego żeby można było ustawić taktykę tak jak w innych odsłonach, czyli ustawienie poziomu obrony i ataku każdego zawodnika
--- Koniec cytatu ---
noo :/ kiedys bylo wiecej gotowcow np bralem 4-3-3 i za pomoca R1 i L1 robilem albo 2xSS i 1xCF albo na odwrót czy inne kombinacje,
to samo z ustawieniem 4-4-2 jak moglem grac z DMF, CMF przed nim i 2 skrzydlowymi, albo dwoma CMF lub dwoch DMF i dwóch AMF :/ a teraz niby wszystko mozna ale to reczne przesuwanie ikonek to takie glupie
mpoesp:
*Pomocnicy będą odciągać obrońców przeciwnika co stwarzać będzie okazje do zdobycia goli.
Boje się, żeby nie było to przesadzone, i nie było za łatwo. I mam nadzieję, że gra obrońców będzie jeszcze lepsza i żeby przerywali więcej prostopadłych piłek o czym ciągle pisze.. :P
Mi się wydaję, że Pes 2012 będzie najlepszą grą serii.
KATALOŃCZYK:
Miejmy nadzieję że PES zmiażdży FIFE.
A wiadomo już coś co z polską wersją PESa? :P
Nawigacja
[#] Następna strona