Bądźmy szczerzy pierwszy warunek żeby PES sprzedawał się dobrze w Polsce to spolszczenie ja zagrałem w fife kilka meczy i moim zdaniem pes o niebo lepszy mam nadzieje ze rozwali tak samo w tym roku. gdyby do pro dorzucili spolszczenie i eliminacje ME(take cos jak w 6 tylko tam były mistrzostwa swiata) gra duzo lepiej by sie sprzedawala Nie pisze o marzeniach typu polska liga bo to rownież decyduje o przewadze fify na polskim rynku koncząc mi wystarczyloby spolszczenie napisow bo komentarz moze być w 13 jak tegoroczny PES dobrze im sie sprzeda w PL
ELO PZDR
A jak bedzie Pes2012 po polsku to myslisz ze wszyscy sie rzuca na pesa,wez mnie nie rosmieszaj ok!!!Lubie grac w pesa,ale ma straszliwe bledy w gameplayu(to jest najwazniejsze),wszyscy moi koledzy z druzyny graja w fife,i nie tylko oni,ale inni moi znajomi,ci co tez czasami kopia pilke tak sobie na podworku,itp tez wybieraja Fife,i nie dlatego ze posiada tyle lig.a w Pesie nie ma licencjowanych druzyn i tyle lig jak w fifie,czy stadionow itd,ale poprostu Fifa ma gameplay lepszy i tyle i wasze dumania ze Pes ma lepszy game...... nic nie zmieni,a jak ktos uwaza tez fifa jest latwa ustawcie sobie na manuala,nawet watpie ze ktorys z cwaniaczkow kto tak gada,nawet z wlasnej polowy nie wyjdzie i to na poziomie amator.Obydwie gry sa dobre i tyle,tylko nie stety Fifa mocno prowadzi,ale nie chcem juz o tym glosno gadac!!!