Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Pierwsze wrażenia z E3
RVN:
Grafa, grafą, ale lepszy klimat ma fifa, który jest bardziej realistyczny...Pes jest dla mnie za ponury
CiagorexSTW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZal.pl----jasne jak ktos gra na amatorze i ma ustawione wszystko na automatyczne Tzn.Podania,strzelanie,dosrodkowania,podanie gorne,podania prostopadle).Ja jakos gram na podaniach recznych,strzaly reczne,dosrodkowania polautomatyczne,gorne podania reczne i prostopadle polreczne i jakos kazdy mecz dostarcza mi wielkich emocji,jeszcze jak zmienie pada na lepszego,to ustawie sobie wszystko na recznie.A jak ty czlowieku grasz ustawieniami automatycznymi,to jasne ze ci mecz przyjemnosci w fifie nie przynosi!!!! :P :P :P
--- Koniec cytatu ---
nie mów mi jak ja gram bo tego nie wiez to po pierwsze. Po drugie zrozum wreszcie że coś co podoba się Tobie nie musi podobać się mi i odwrotnie. nie pisz że Fifa jest lepsza od Pro Evo tylko jeśli już to użyj przed tym "dla mnie".
Dla mnie Pro ma klimat którego fifa długo mieć nie będzie, gdybyś spędził z kumplami tyle nocek przy piwku i Pro Evo to może byś to pojął :). Dla mnie zwycięzca jeśli chodzi o grywalność może być jak na razie tylko jeden -> Pro Evo. Pozdro :)
kosioraldo:
No FIFA Jest Dużo bardziej realistyczniejsza od pes'a, Ale tryby w FIFIE nie są pociągające, maximum 1 sezon w trybie menedzerskim i to wszystko, fifa jest fajna ale szybko sie nudzi, pewnie 12 będzie dużo lepsza i spędzę przy niej więcej czasu niż przy 11(11 na PC niczym nie różniła się od FIFY 10 na Xbox 360 w która bardzo dużo grałem i może dlatego juz była dla mnie nudna) w pes'ie niech zmienią strzały bo te niektóre, np z pola karnego lecą do góry i nagle spadają jakby jakis balon był, to wyglada tak /\ i to mnie bardzo irytuje, i niech zmienią te głupie SI bo, mecz można wygrać nawet Lechem z Barcą, bo co chwile prostopadłe podania przechodzą przez obrońców, jak by byli amatorami, to bardzo denerwuje
Klocek12355:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGrafa, grafą, ale lepszy klimat ma fifa, który jest bardziej realistyczny...Pes jest dla mnie za ponury
--- Koniec cytatu ---
Przyznam się z bólem, ale dopiero dziś zainstalowałem Fife 2011 i po minucie gry ją odinstalowałem. Dlaczego? Fifa jest sztywna! Graficznie wygląda jak PES sprzed 10 lat. Nie rozumiem Waszych zachwytów tą gierką. Przecież już ISS był lepszy od Fify z tego roku. Nie rozumiem, naprawdę nie rozumiem.
Klimat właśnie ma PES.
kosioraldo:
Klocek :D Włącz sobie jakiś mecz pooglądaj, włącz fife i spójrz na ruchy piłkarzy a jeszcze na padzie z dryblingiem 360 to jest marzenie, gdyby takie animacje były w pes'ie to by była gra Roku :D
Nawigacja
[#] Następna strona