Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Pierwsze wrażenia z E3

<< < (45/55) > >>

Douglas:
Może Pes ma ponury klimat ale ta gra ma coś w sobie czego nie ma fifa. Jest nieprzewidywalna a w fifie jest tak że zawodnik zawsze dobrze uderzy na bramkę czy też poda do innego zawodnika bezbłędnie (prościutko do nogi). Fifa zaś jest za kolorowa jak na taką grę. Popatrzcie sobie na inne gry (CRYSIS, BATTLEFIELD) jaką mają grafikę. PES właśnie takie przypomina. FIFA przypomina graficznie THE Sims. Zagrałem sobie w Fifę 11 parę razy i nie zaciekawiła mnie.
Chyba nikt mnie nie przekona abym przeszedł z fana pesa na fifowca. Jestem fanem pesa i nigdy nie zamienię go na FIFĘ.

kosioraldo:
na Ręcznych ustawieniach juz nie jest tak kolorowo :D

sashaa101:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie mów mi jak ja gram bo tego nie wiez to po pierwsze. Po drugie zrozum wreszcie że coś co podoba się Tobie nie musi podobać się mi i odwrotnie. nie pisz że Fifa jest lepsza od Pro Evo tylko jeśli już to użyj przed tym "dla mnie".
Dla mnie Pro ma klimat którego fifa długo mieć nie będzie, gdybyś spędził z kumplami tyle nocek przy piwku i Pro Evo to może byś to pojął :). Dla mnie zwycięzca jeśli chodzi o grywalność może być jak na razie tylko jeden -> Pro Evo. Pozdro :)

--- Koniec cytatu ---
Koles ja spedzam z kolegami nocki,ale z fifa 11 na konsole i gramy sobie turnieje itp.a w domu mam Fife na PC i Pesa,ale gram wiecej w fife,w pesa tylko menagerke,bo fife menager jest do kitu,dobrze ze Fifa12 bedzie na 3 platformy taka sama,moze wreszcie menager jakis porzadny bedzie.A nie moge codziennie sedziec z kumplami przy piwku jak ty bo mamy rano treningi(moze nie teraz bo mamy wolne teraz,ale jak jest sezon to nie bardzo nam wolno,jak ci  8)pic alkohol.jak dla ciebie Pes jest lepszy to se graj w niegi i niepierd... glupot ze PES jest lepszy!!!!

★Blue Boy★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże Pes ma ponury klimat ale ta gra ma coś w sobie czego nie ma fifa. Jest nieprzewidywalna a w fifie jest tak że zawodnik zawsze dobrze uderzy na bramkę czy też poda do innego zawodnika bezbłędnie (prościutko do nogi). Fifa zaś jest za kolorowa jak na taką grę. Popatrzcie sobie na inne gry (CRYSIS, BATTLEFIELD) jaką mają grafikę. PES właśnie takie przypomina. FIFA przypomina graficznie THE Sims. Zagrałem sobie w Fifę 11 parę razy i nie zaciekawiła mnie.
Chyba nikt mnie nie przekona abym przeszedł z fana pesa na fifowca. Jestem fanem pesa i nigdy nie zamienię go na FIFĘ.

--- Koniec cytatu ---
tez nie zmienie barw jak PES to PES zawsze do konca
grałem w FIFE 11 ale tylko Tryb Mandzerski rozegralem 5 meczy i jakos mi sie znudzilo

W Pesie lubie BAL

CiagorexSTW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKoles ja spedzam z kolegami nocki,ale z fifa 11 na konsole i gramy sobie turnieje itp.a w domu mam Fife na PC i Pesa,ale gram wiecej w fife,w pesa tylko menagerke,bo fife menager jest do kitu,dobrze ze Fifa12 bedzie na 3 platformy taka sama,moze wreszcie menager jakis porzadny bedzie.A nie moge codziennie sedziec z kumplami przy piwku jak ty bo mamy rano treningi(moze nie teraz bo mamy wolne teraz,ale jak jest sezon to nie bardzo nam wolno,jak ci  8)pic alkohol.jak dla ciebie Pes jest lepszy to se graj w niegi i niepierd... glupot ze PES jest lepszy!!!!

--- Koniec cytatu ---
czy ty masz jakieś problemy z czytaniem ? dyskusja z takimi ludźmi jak Ty prowadzi do nikąd więc nie ma sensu nawet czegokolwiek pisać bo i tak nie zostanie to poprawnie odebrane.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej