Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Pierwsze wrażenia z E3

<< < (47/55) > >>

bolekrulez:
No właśnie według mnie każdy ma swoje zdanie :) możemy tak w nieskończoność pisać co komu pasuje a komu nie :) tak samo wzięlibyśmy jakąś dajmy na to dziewczynę, jednemu w niej się spodobają cycki, drugiemu pupcia, trzeciemu to że jest pewna siebie, a czwartemu że jednak jest nieśmiała ;) Każdy ma inne oczekiwania od gry, niektórzy wolą by była bardziej realistyczna, a niektórzy bardziej by przypominała arkadówkę.

sashaa101:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKażdy ma inne oczekiwania od gry, niektórzy wolą by była bardziej realistyczna, a niektórzy bardziej by przypominała arkadówkę.

--- Koniec cytatu ---
Tylko Pes nie ma ani tego,ani drugiego ;D ;D ;D ;D

CiagorexSTW-----Z toba czlowieku tez mi sie nie chce dyskutowac,nie denerwuj sie i wszyscy fani Pesa ze fifa12 na blaszaka bedzie taka sama jak na konsole!!Zapewne sami bedziecie w fife ryzac,twardzi fani pesa ;)

Klocek12355:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZapewne sami bedziecie w fife ryzac,twardzi fani pesa ;)

--- Koniec cytatu ---

Jak pisałem wcześniej, zainstalowałem wczoraj Fife 2011 i po kilku minutach ją odinstalowałem. Zawsze wiedziałem, że Fifa to gówno ale takiego śmierdzącego gówna się nie spodziewałem.

Sprinter.:
ja pożyczyłem od kolegi FIFE i zainstalowałem FIFA ma lepsze, składniejsze Ai przeciwników i poziom sędziowania oraz zdaje mi sie że ruchy zawodników są dużo lepsze

pes666:
No jak jeszcze do takich strzałów jak były w pes11 dojadą kiksy to już będzie tragedia. Mam nadzieje, że strzały zmienią, jedyne czego potrzebuje ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej