Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Pierwsze wrażenia z E3

<< < (46/55) > >>

barca-winner:
i żeby nie było takiego błędu bo mi chyba z 5 razy gra ustała czyli wszyscy piłkarze stali w miejscu i patrzeli się na piłkę i musiałem czekać na koniec pierwszej połowy albo na koniec meczu

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEi żeby nie było takiego błędu bo mi chyba z 5 razy gra ustała czyli wszyscy piłkarze stali w miejscu i patrzeli się na piłkę i musiałem czekać na koniec pierwszej połowy albo na koniec meczu

--- Koniec cytatu ---

To żaden błąd, ja nigdy nic takiego nie miałem... :D. Więc... to musi być błąd od patcha, albo od dodatków.

bolekrulez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEi żeby nie było takiego błędu bo mi chyba z 5 razy gra ustała czyli wszyscy piłkarze stali w miejscu i patrzeli się na piłkę i musiałem czekać na koniec pierwszej połowy albo na koniec meczu

--- Koniec cytatu ---
Mi się tak zdarzyło grając w BAL, była przygotowana zmiana dla mnie (miałem wejść na boisko), a tu nagle koleś stanął przy piłce, a przeciwnik biegał tam i z powrotem :) Zdarzyło mi się to tylko raz! ;) Co do napinaczy "PES vs. FIFA" Zainstalowałem specjalnie ostatnio Fifa11 i próbowałem rozegrać kilkanaście meczy, niestety muszę powiedzieć że będę wierny PES. Jak wcześniej ktoś napisał że ma tą "Magię" która mnie do niego ciągnie :) Ale jakbym miał napisać wniosek, brzmiał by on tak: "PES vs. FIFA - Kwestia gustu" ponieważ obydwie są godne polecenia ;)

bartiveb:
Ale tu nie chodzi o kwestie gustu czy inne tego typu brednie o rzekomej "magii". AI przeciwników jest tak słabe i tak przewidywalne,że na prawdę zastanawiam się jak bardzo ograniczone osoby musiały dobierać poziomy ?
Jedyny sposób w jaki tracę/iłem bramki to prostopadłe podanie do napastnika,który koślawym uderzeniem pokonuje mojego golkipera.Rzeczywiście pasjonująca rozgrywka.Jeszcze po zaaplikowaniu patcha od yaira,rozgrywka była na tyle znośna,że rozegrałem te 6 meczy,ale to na tyle panowie...Grajcie w co chcecie,ja tylko opisuje swoje żale,bo ja za tą grę zapłaciłem i nie powtórze tego błędu we wrześniu.

zzzz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle tu nie chodzi o kwestie gustu czy inne tego typu brednie o rzekomej "magii". AI przeciwników jest tak słabe i tak przewidywalne,że na prawdę zastanawiam się jak bardzo ograniczone osoby musiały dobierać poziomy ?
Jedyny sposób w jaki tracę/iłem bramki to prostopadłe podanie do napastnika,który koślawym uderzeniem pokonuje mojego golkipera.Rzeczywiście pasjonująca rozgrywka.Jeszcze po zaaplikowaniu patcha od yaira,rozgrywka była na tyle znośna,że rozegrałem te 6 meczy,ale to na tyle panowie...Grajcie w co chcecie,ja tylko opisuje swoje żale,bo ja za tą grę zapłaciłem i nie powtórze tego błędu we wrześniu.

--- Koniec cytatu ---
to mało grałes

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej