PES może był najlepszy, ale to było wieki temu, teraz rządzi Fifa, zresztą opinie fanbojów mało kogo obchodzą.Faktów nie da się podważyć,a fifa wygrywa w prasie,w mediach,wśród większości graczy, natomiast opinie indywidualne są mało znaczące, tutaj swoje pole do popisu mają fanboje...
tutaj swoje pole do popisu mają fanboje...
Takie jak ty, tak?
Weźcie kur.... zamknijcie ten temat bo tu się czytać nie da... takich komentarzy jak napisał RVN. Widzę, że więcej grasz w FIFĘ i dlatego tak napisałeś. Ja jestem fanem PES'a i nigdy w życiu mnie nie przekonasz abym przeniósł się na FIFĘ. Zrozum to, i wy wszyscy w tych swoich piep.... mózgach! Dla niektórych FIFA jest lepsza bo ma licencje, i więcej lig... w PES'ie dla mnie to jest właśnie +. Dla mnie wystarczy dobry patch aby grać całymi dniami.
PES może był najlepszy, ale to było wieki temu
Tylko, że PES nawet wieku nie ma.
fifa wygrywa w prasie,w mediach,wśród większości graczy,
No pewnie, jak płacą miliony żeby ich reklamować to są w prasie i w mediach. A tak na serio - FIFA ma polską wersje dlatego jest reklamowana... Zauważcie, że PES ma rozgłos tylko w internecie, a gra w niego WIELE OSÓB! Nie piszcie, że FIFA wygrywa ilością graczy, bo... są prawie identyczne między PES'em a FIFĄ. Sorry, że pisze tak CHAOTYCZNIE!
Więc RVN, za fanboya to ja uważam Ciebie.
PS: POPIERAM ORION99!