Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Pierwsze wrażenia z E3
RVN:
PES może był najlepszy, ale to było wieki temu, teraz rządzi Fifa, zresztą opinie fanbojów mało kogo obchodzą.Faktów nie da się podważyć,a fifa wygrywa w prasie,w mediach,wśród większości graczy, natomiast opinie indywidualne są mało znaczące, tutaj swoje pole do popisu mają fanboje...
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPES może był najlepszy, ale to było wieki temu, teraz rządzi Fifa, zresztą opinie fanbojów mało kogo obchodzą.Faktów nie da się podważyć,a fifa wygrywa w prasie,w mediach,wśród większości graczy, natomiast opinie indywidualne są mało znaczące, tutaj swoje pole do popisu mają fanboje...
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---tutaj swoje pole do popisu mają fanboje...
--- Koniec cytatu ---
Takie jak ty, tak?
Weźcie kur.... zamknijcie ten temat bo tu się czytać nie da... takich komentarzy jak napisał RVN. Widzę, że więcej grasz w FIFĘ i dlatego tak napisałeś. Ja jestem fanem PES'a i nigdy w życiu mnie nie przekonasz abym przeniósł się na FIFĘ. Zrozum to, i wy wszyscy w tych swoich piep.... mózgach! Dla niektórych FIFA jest lepsza bo ma licencje, i więcej lig... w PES'ie dla mnie to jest właśnie +. Dla mnie wystarczy dobry patch aby grać całymi dniami.
--- Cytuj ---PES może był najlepszy, ale to było wieki temu
--- Koniec cytatu ---
Tylko, że PES nawet wieku nie ma.
--- Cytuj ---fifa wygrywa w prasie,w mediach,wśród większości graczy,
--- Koniec cytatu ---
No pewnie, jak płacą miliony żeby ich reklamować to są w prasie i w mediach. A tak na serio - FIFA ma polską wersje dlatego jest reklamowana... Zauważcie, że PES ma rozgłos tylko w internecie, a gra w niego WIELE OSÓB! Nie piszcie, że FIFA wygrywa ilością graczy, bo... są prawie identyczne między PES'em a FIFĄ. Sorry, że pisze tak CHAOTYCZNIE!
Więc RVN, za fanboya to ja uważam Ciebie.
PS: POPIERAM ORION99!
RVN:
NexaT - Faktów nie podważysz, a co do szastania kasą EA, nie bądź śmieszy, twoja argumentacja jest żałosna, żeby nie powiedzieć śmieszna. Większość zawsze ma rację, zapamiętaj to ;) Kiedyś PES nie miał licencji, ale za to miał wspaniałą grywalność, dzisiaj nie ma ani licencji, ani grywalności...a jeśli chodzi o moje rzekome fanbojswo, cóż kiedyś byłem za pesem, teraz fifa jest lepsza i gram w to co jest po prostu lepsze na rynku, tyle.
REJESTRACJA lub LOGOWANIETylko, że PES nawet wieku nie ma.
--- Koniec cytatu ---
Miałem na myśli, że dawno temu, czyli do roku 2007 ( za generacji PS2), PES był górą...
Orion99:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENexaT - Faktów nie podważysz
--- Cytuj ---
Ależ jesteś chłopie marudny. Fakty są takie, że bywają umięśnieni faceci, z rzeźbionymi klatami. A ja i tak wolę damski biust niż męską klatę. I to nie ulegnie zmianie, choćbyś gadał godzinami.
--- Cytuj ---Większość zawsze ma rację, zapamiętaj to ;)
--- Koniec cytatu ---
Chińczycy, których jest na świecie większość, wpierniczają psy i smażone szarańcze. Mam nadzieję, że przyłączyłeś się już do większości, która nie może się mylić i wzbogaciłeś swój jadłospis o odpowiednie potrawy.
--- Cytuj ---kiedyś byłem za pesem, teraz fifa jest lepsza i gram w to co jest po prostu lepsze na rynku, tyle.
--- Koniec cytatu ---
I taka jest między nami różnica, że ja gram w to co chcę, a nie w to, co jest modne.
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Lupus86:
Większość zawsze ma rację?? Straszne farmazony opowiadasz. Gdyby każdy ślepo podążał za większością, nie było by żadnego postępu i byśmy zamiast w gry komputerowe naparzali się patykami. Raczej masz na myśli to, że większość decyduje, ale niekoniecznie ma rację ( nasza kochana demokracja). Poza tym ciężko z Tobą dyskutować, jak kierujesz się wyłącznie argumentami o sprzedaży a nie własnymi odczuciami. Po prostu niektórzy lubią pomidora, a niektórzy ogórka. Rzecz gustu, więc daj sobie spokój z misją nawracania na jedynie słuszną FIFĘ. Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona