Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Pierwsze wrażenia z E3

<< < (51/55) > >>

Klocek12355:
RVN, jakbyś nie zauważył jesteś na forum PESa, więc jak chcesz coś pisać o Fifie to radzę opuścić to forum i pisać o tym wszystkim na forum Fify.
Dla mnie PES zjada Fife pod każdym względem i nawet patrząc obiektywnie nie potrafię znaleźć żadnego plusa na korzyść Fify, dzięki któremu mógłbym się na nią przerzucić.

Juvens:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERVN, jakbyś nie zauważył jesteś na forum PESa, więc jak chcesz coś pisać o Fifie to radzę opuścić to forum i pisać o tym wszystkim na forum Fify.
Dla mnie PES zjada Fife pod każdym względem i nawet patrząc obiektywnie nie potrafię znaleźć żadnego plusa na korzyść Fify, dzięki któremu mógłbym się na nią przerzucić.

--- Koniec cytatu ---
Ja z kolei patrząc obiektywnie nie widzę żadnego plusa na korzyść PESA no ale każdy ma swój gust i to należy uszanować.

Orion99:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa z kolei patrząc obiektywnie nie widzę żadnego plusa na korzyść PESA no ale każdy ma swój gust i to należy uszanować.

--- Koniec cytatu ---

Nie czuję się jakoś szczególnie upoważniony do porównywania samej rozgrywki, bo w FIFĘ grałem zbyt rzadko, ale interesują mnie narzędzia edytorskie (nie tylko te, które zawiera sama gra, ale również robione te przez graczy). Nie instaluję patchy. Robię np sam zrzut zawodników klasycznych występujących w poprzednich PES-ach, których nie ma w najnowszej odsłonie. Mogę stworzyć klasyczne drużyny Brazylii, Argentyny itd. oraz dołączyć je do rozgrywek LM. Mogę wyszukać w necie odpowiednie twarze i dopasować do zawodników. Czy w FIFIE jest to możliwe? Być może dla większości osób jest to nieistotny detal, ale dla mnie akurat jest to rzecz znacząca. Pytam odnośnie braków plusów PES-a.

Juvens:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie czuję się jakoś szczególnie upoważniony do porównywania samej rozgrywki, bo w FIFĘ grałem zbyt rzadko, ale interesują mnie narzędzia edytorskie (nie tylko te, które zawiera sama gra, ale również robione te przez graczy). Nie instaluję patchy. Robię np sam zrzut zawodników klasycznych występujących w poprzednich PES-ach, których nie ma w najnowszej odsłonie. Mogę stworzyć klasyczne drużyny Brazylii, Argentyny itd. oraz dołączyć je do rozgrywek LM. Mogę wyszukać w necie odpowiednie twarze i dopasować do zawodników. Czy w FIFIE jest to możliwe? Być może dla większości osób jest to nieistotny detal, ale dla mnie akurat jest to rzecz znacząca. Pytam odnośnie braków plusów PES-a.

--- Koniec cytatu ---
Jak ktoś nie widzi plusów w FIFIE i piszę , że to obiektywnie patrząc to chyba kłamie co nie ? jednym z plusów może np być duża ilość licencji w FIFIE.Dlatego ja nie mam zamiaru się rozwodzić nad plusami , które znajdę w Pesie jak ktoś na siłę ich w FIFIE nie chcę widzieć.Co do narzędzi edytorskich itd to jest ich mnóstwo zrobionych przez fanów jak i różnego rodzaju dodatków dodatkowo EA posiada swój autorski program do edycji nie pamiętam jego nazwy oraz nie będę się wypowiadał na temat jego funkcji bo z niego nie korzystałem.

Orion99:
Oczywiście, że przesadza. Każda gra ma swoje plusy i minusy. Moje pytanie nie było zaczepką, czy chęcią licytowania się na brak plusów. Pytałem z ciekawości o ten konkretny przypadek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej