Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - nowy filmik z gameplay'em

<< < (5/13) > >>

Lukaszeq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFajnie ze oceniacie PES 2012 po 1 lub 2 Filmikach ^^ poczekajcie do Gamepleya albo Dema bo to juz sie robi smieszne.

--- Koniec cytatu ---
Nikt tu nie ocenia Pes'a 2012. Oceniamy to co widać na filmikach. Jak dostanę i zobaczę w demie że nie jest "drewniana" gra to tak nikt nie będzie mówił. Póki co wygląda to nierealistycznie, animacje są bardzo sztywne.
@Nexat, to oni coś pisali. Ja tylko napisałem niech każdy sobie gada co chce. Dla mnie nie ma się czym podniecać.

bartiveb:
Ja rozumiem, że są ludzi którym stary/nowy Pes przypadł do gustu, mam ogromny szacunek do ludzi którzy są w jakikolwiek sposób związani emocjonalnie z marką Konami,dziwie się tylko kiedy słyszę wielkie "wow" na temat pseudo filmików dotyczących nowego Pes`a , które w gruncie rzeczy nic nowego nie pokazują. Może jestem fanboy`em Fify , nie wiem. Wiem na pewno, że od edycji 2011 jestem anty-fanem Pes`a. Mam ogromny żal do twórców, którzy pogrążają moją (do niedawna) ukochaną serie. Trzeba patrzeć realnie, że z roku na rok będzie coraz gorzej, a Japończyki zamiast ruszyć zwieracze i przebudować kompletnie silnik gry, ba stworzyć go od podstaw, wciskają kity o super Pes`ie, którego z pewnością w październiku nie otrzymamy, może te szumne zapowiedzi podniecają Chińczyków bądź mieszkańców Arabii Saudyjskiej, z pewnością na mnie nie robią żadnego wrażenia. Fifa może wam się nie podobać , ale musicie przyznać że znowu złoi dupsko Pes`owi. Ciekawe jaki ekstra materiał otrzymamy w sierpniu. Najgorsze jest to, że zamiast cieszyć się np. z dobrego AI czy też idealnego systemu kolizji, musimy suszyć kopare na myśl o takich pierdołach jak: pot na twarzy , reporterzy za bramką. Trochę nie w tę stronę, co nie ?

nicecyce:
@Lukaszeq

Sam "kiedys" wspomniales , ze nie ma co oceniac PES'a po trailerze  ;D ale juz koncze bo nie chce prowokowac Ciebie do klotni.

@bartiveb

Masz racje FiFA pewnie znowu zloi dupsko PES'owi ale to nie oznacza ,ze trzeba juz go spisywac na straty. Dla jednego Fifa nigdy nie bedzie miala tego czegos co ma czy " mial " PES a dla drugiego odwrotnie. Ja jestem za PES i nadal bede bo ma on swoj Klimat ktory jest w kazdej odslonie PES'a. To tylko moje zdanie. ;p;p;p

Teraz mozecie mnie jechac od fanbojow.  

Lukaszeq:
Pisałem, piszę i będę pisał tak - "Nikt tu nie ocenia Pes'a 2012". Ja oceniam to co jest na filmiku. Nie mówię że PES 2012 to gniot, że jest super albo taki sam. I uwierz mi mnie nie sprowokujesz, mam wyłożone na kłótnie o czymś co jest skończone w 60/70/80 procentach :)

nicecyce:
No i git nie ma co sie spinac :)

Wracajac do PES'a wie ktoś może czy będzie tu już można podkręcać pilkę przy wolnych lub przy normalnych strzalach ? Gdzies  o tym czytalem  ale nie jestem pewien czy to prawda. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej