Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - nowy filmik z gameplay'em
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo i git nie ma co sie spinac :)
Wracajac do PES'a wie ktoś może czy będzie tu już można podkręcać pilkę przy wolnych lub przy normalnych strzalach ? Gdzies o tym czytalem ale nie jestem pewien czy to prawda. :P
--- Koniec cytatu ---
Tak, KONAMI pisało, że piłkę będzie można bardziej podkręcać... a co za tym idzie? Więcej bramek z dalszych odległości, i rzutów wolnych.
nicecyce:
No to FantaQ*waStycznie ;] w Fifie to fajnie wyglada :p no i mam nadzieje ze w PES'ie bedzie to jeszcze lepiej wygladac xP
johnsing:
Dlaczego tak kochacie tego pesa?! ??? patrzcie na to obiektywnie. teraz fifa 12 na pc ma byc taka sama jak fifa 12 ps3 czy xbox.zagrajcie w obie gry i sobie porownajcie (obiekywnie) w ktora sie lepiej gra i która jest lepsza ;)do tej pory jestem za pesem ale tylko dlatego ze nie mam konsoli a fifa 11 pc to wiecie co to jest. :-\. jezeli konami zdupi pesa 12 to automatycznie od pazdziernika gram w fife i nie dlatego ze jestem fanem fify tylko ze wole grac w lepsza gre a nie tak jak niektorzy wolą grac w gorszą gre bo to jest np pes a nie fifa. PATRZCIE OBIEKTYWNIE na obie gry :)
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDlaczego tak kochacie tego pesa?! ??? patrzcie na to obiektywnie. teraz fifa 12 na pc ma byc taka sama jak fifa 12 ps3 czy xbox.zagrajcie w obie gry i sobie porownajcie (obiekywnie) w ktora sie lepiej gra i która jest lepsza ;)do tej pory jestem za pesem ale tylko dlatego ze nie mam konsoli a fifa 11 pc to wiecie co to jest. :-\. jezeli konami zdupi pesa 12 to automatycznie od pazdziernika gram w fife i nie dlatego ze jestem fanem fify tylko ze wole grac w lepsza gre a nie tak jak niektorzy wolą grac w gorszą gre bo to jest np pes a nie fifa. PATRZCIE OBIEKTYWNIE na obie gry :)
--- Koniec cytatu ---
Och wzruszyła mnie twoja opowieść.
Grajcie w lepszą grę? To, że KONAMI wypuściło gniota nie oznacza że mam w nią nie grać. Jak jestem fanem PES'a to w niego gram... nawet jak grafa jest z 2000r.. Dam inny przykład, żebyś zrozumiał. ;)
To tak jak zespół:
Jestem fanem United, i co jakby przegrali 5 spotkań pod rząd to miałbym zmienić zespół na Chelsea bo oni wygrywają mecze? Ile ty masz lat? Mniej ode mnie?!
Dlaczego tak kocham PES'a? Hmm... może dlatego, że jestem jego fanem... ale nie nie! To żadna odpowiedź, gram w niego... boooo ma swój klimat. Podoba mi się system podań, i strzałów + znakomite karne.
betoniara... hah
eMeK:
Ja radzę patrzeć na grę subiektywnie. Bo skoro bardziej podoba mi się PES z jego licznymi błędami, to czemu mam z tego rezygnować dla wyidealizowanej i bezdusznej Fify? Bo większość gra w Fife?
Nawigacja
[#] Następna strona