Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - nowy filmik z gameplay'em

<< < (8/13) > >>

jaqbw:
szczerze mówiąc, to nie rozumiem komentarzy, że fifa ZNOWU złoi dupsko PESowi, a co, tym razem złoiła?  :o bo co, bo ma więcej tricków? Licencji? Żeby PESa docenić trzeba w niego trochę pograć, a większość fifkarzy oceniając PESa po jednym zagranym meczu ocenia go negatywnie, bo po prostu w niego grać nie potrafi, nie ogarniają podań, strzałów itd itd. PES jest po prostu trudniejszy. Z Fify na PESa nie jest tak łatwo się przerzucić, z PESa na Fifę zaś to żaden problem, dla przykładu mogę dodać ze ostatnio zagrałem w Fifę z kumplem który gra w to cały czas i wygrałem 3-0  :-\ a on w PESie nie potrafi nawet wyprowadzić akcji, bo podania kieruje w aut i nawet nie chce dokończyć meczu ;P tylko potem jak mu pokazuje swoje bramki: "wow, a to tak się da?". Fifa dla mnie zamula, fatalne tempo podań i każda akcja sam na sam zakończona lekkim strzałem po ziemi to gol- nie rajcuje mnie to. Oczywiście podkreślę, ze mimo to Fifa robi postępy, może kiedyś coś z tego wyjdzie   ;)

sashaa101:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszczerze mówiąc, to nie rozumiem komentarzy, że fifa ZNOWU złoi dupsko PESowi, a co, tym razem złoiła?  :o bo co, bo ma więcej tricków? Licencji? Żeby PESa docenić trzeba w niego trochę pograć, a większość fifkarzy oceniając PESa po jednym zagranym meczu ocenia go negatywnie, bo po prostu w niego grać nie potrafi, nie ogarniają podań, strzałów itd itd. PES jest po prostu trudniejszy. Z Fify na PESa nie jest tak łatwo się przerzucić, z PESa na Fifę zaś to żaden problem, dla przykładu mogę dodać ze ostatnio zagrałem w Fifę z kumplem który gra w to cały czas i wygrałem 3-0  :-\ a on w PESie nie potrafi nawet wyprowadzić akcji, bo podania kieruje w aut i nawet nie chce dokończyć meczu ;P tylko potem jak mu pokazuje swoje bramki: "wow, a to tak się da?". Fifa dla mnie zamula, fatalne tempo podań i każda akcja sam na sam zakończona lekkim strzałem po ziemi to gol- nie rajcuje mnie to. Oczywiście podkreślę, ze mimo to Fifa robi postępy, może kiedyś coś z tego wyjdzie   ;)

--- Koniec cytatu ---
Zagraj sobie na recznych podaniach w fife pogadamy ktora gra jest wtedy trudniejsza,Pes jest trudniejszy ha ha najlepszym pilkarzom pilka odskakuje na 5 metrow,albo biegnie z pilka na aut,bo nie moge go w ogole zatrzymac,kazdy wslizg konczy sie faulem bez przesady,albo jak chcem zakrecic pilkarzem to musi on zrobic 10 nie potrzebnych ruchow,albo czasami komputer sam wybiera podanie,ja chcem podac do dobrze ustawionego pilkarza to on gdzies poda indziej,no strzaly w pesie sa na plus,tylko tyle z plusow gameplaya,reszta to jakas kpina.

Oczywiście podkreślę, ze mimo to Fifa robi postępy, może kiedyś coś z tego wyjdzie   ;)------Chyba panom z konami cos moze kiedys wyjdzie i przegonia za za 100 lat przynajmniej Fife12 ha ha ha,narazie to nawet Fifa nie walczy z Pesem,bo nie ma z kim  ;D ;D,walczy o lepsza pozycje z wielkimi markami TZN.Bate.....3,CoD-em,Need F.S

F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a:
 dobrze sie czujesz? Jak nie umiesz grać to tak jest, w PESie są podania 360 stopni, mozesz podać dosłownie gdzie chcesz, każdy wślizg konczy sie faulem??!! chyba tylko jak ty grasz. Nie mozesz go  zatrzymać, nie mozesz przyjać piłki  bo nie umesz....

No i masz racje Fifa nie rywalizuje z PESem tylko z NFS czy CoDem a te gry jak wiemy są wydawane co roku tylko po to by pobijać rekordy sprzedaży i liczyć nabyte dolary...

bolekrulez:
Myślę że też zależy od umiejętności gry ;) Często kumple grając ze mną w PES, denerwują się że prawie każdy ich wślizg kończy się faulem, a mój nie ^^ Ale fakt faktem, za często są odgwizdywane czyste wślizgi ;) A co do NFS'a to wychodzi co pół roku nowa część xD

nicecyce:
Jak ktos nie umie grac w PES'a to przenosi sie na Fife ^^ a potem wyzywa zoltokow od gamoni bo nie umia zrobic dobrej kopanki ....

Praktycznie kazdy post jakiegos fanboja Fify na tym forum polega na ponizeniu  PES'a. Pisze to juz N'ty raz " po jaki ....uj tu zagladacie skoro PES jest taki drewniany i do dupy ? po to by sie pochwalic jaka to Fifa jest idealna ? "

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej