Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - nowy filmik z gameplay'em
Juvens:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDlaczego tak kochacie tego pesa?! ??? patrzcie na to obiektywnie. teraz fifa 12 na pc ma byc taka sama jak fifa 12 ps3 czy xbox.zagrajcie w obie gry i sobie porownajcie (obiekywnie) w ktora sie lepiej gra i która jest lepsza ;)do tej pory jestem za pesem ale tylko dlatego ze nie mam konsoli a fifa 11 pc to wiecie co to jest. :-\. jezeli konami zdupi pesa 12 to automatycznie od pazdziernika gram w fife i nie dlatego ze jestem fanem fify tylko ze wole grac w lepsza gre a nie tak jak niektorzy wolą grac w gorszą gre bo to jest np pes a nie fifa. PATRZCIE OBIEKTYWNIE na obie gry :)
--- Koniec cytatu ---
FIFA 11 na PC to jest rewolucja Pctowej FIFY dostaliśmy NextGenowy silnik i wszystkie ficzery z FIFY 10 na konsolę.
Klocek12355:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDlaczego tak kochacie tego pesa?! ??? patrzcie na to obiektywnie. teraz fifa 12 na pc ma byc taka sama jak fifa 12 ps3 czy xbox.zagrajcie w obie gry i sobie porownajcie (obiekywnie) w ktora sie lepiej gra i która jest lepsza ;)do tej pory jestem za pesem ale tylko dlatego ze nie mam konsoli a fifa 11 pc to wiecie co to jest. :-\. jezeli konami zdupi pesa 12 to automatycznie od pazdziernika gram w fife i nie dlatego ze jestem fanem fify tylko ze wole grac w lepsza gre a nie tak jak niektorzy wolą grac w gorszą gre bo to jest np pes a nie fifa. PATRZCIE OBIEKTYWNIE na obie gry :)
--- Koniec cytatu ---
No 'niestety' muszę Ci powiedzieć, że grałem w obie wersje gry. Pesa i Fife. Fifa została odinstalowana po kilku minutach. Jak myślisz, która gra jest lepsza i w jaką mi się lepiej gra?
Aha. I patrząc obiektywnie na obie gry, nie znalazłem żadnego plusa na korzyść Fify.
nicecyce:
Dajcie spoko kazdy gra w co m usie podoba. Nie ma sie co spinac. Fakt Fifa robi sie coraz lepsza ale to nie oznacza ze wszyscy beda w nia grac :) Jak wspomnialem wczesniej PES ma swoj " klimat " ktory np towarzyszy mi od pierwszego meczu rozegranego na PC.
I nie rozumiem tu co niektorych ludzi ktorzy ciagle " namawiaja " ( bo tak to wyglada ) by zamienic Fife na PES'a. Ja sie pytam po co ?!?! ^^ Skoro im/nam/mi sie podoba PES ?
MichW:
Nie trzeba się tłumaczyć, po prostu każdy ma swój rozum. Jak wiadomo Fifa i Pes proponują swoim graczom dwie inne formy rozgrywki. Niektórzy wolą Fifę, a niektórzy czekać na poprawę bugów z Pesa. Dla mnie Pes jest lepszy od fify nawet z tymi bugami nie zmienię tej gry na inną o tematyce piłki nożnej (z dzisiejszego wyboru). Po prostu dla mnie to jest świetny symulator z dużą wolnością na boisku. Inni wolą fifę, bo nienawidzą tych bugów. I nie musicie się spinać tak aby przekonać innych że Pes to gniot. Dla mnie ci co krytykują Pesa tutaj na tym forum i tak w niego grają, bo po co by tu byli. Nawet RVN Pesa pewnie testuje :D Na pojednanie waszych burzliwych dyskusji pragę oświadczyć że i tak każdy kocha fifę na ps ;D
Klocek12355:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie trzeba się tłumaczyć, po prostu każdy ma swój rozum. Jak wiadomo Fifa i Pes proponują swoim graczom dwie inne formy rozgrywki. Niektórzy wolą Fifę, a niektórzy czekać na poprawę bugów z Pesa. Dla mnie Pes jest lepszy od fify nawet z tymi bugami nie zmienię tej gry na inną o tematyce piłki nożnej (z dzisiejszego wyboru). Po prostu dla mnie to jest świetny symulator z dużą wolnością na boisku. Inni wolą fifę, bo nienawidzą tych bugów. I nie musicie się spinać tak aby przekonać innych że Pes to gniot. Dla mnie ci co krytykują Pesa tutaj na tym forum i tak w niego grają, bo po co by tu byli. Nawet RVN Pesa pewnie testuje :D Na pojednanie waszych burzliwych dyskusji pragę oświadczyć że i tak każdy kocha fifę na ps ;D
--- Koniec cytatu ---
Ja nie kocham, wręcz nią rzygam.
Nawigacja
[#] Następna strona