Dział Ogólny > PES 2011
Rzuty wolne CPU
MaTX:
Gram na klawiaturze. Kumam, kumam sam tak strzelałem, ale jakoś mi to średnio wychodziło. Piłka albo leciała nad poprzeczką albo spadała na wysokość brzucha bramkarza przez co bez trudu ją łapał. Tylko z tego co tu zrozumiałem ty piłką omijasz mur, bo jak ja uderzam z lewej strony boiska to kamera daje na prawo a przy strzale wciskam E i strzałka w lewo.
Ps. [A] to u Ciebie strzał? :P
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGram na klawiaturze. Kumam, kumam sam tak strzelałem, ale jakoś mi to średnio wychodziło. Piłka albo leciała nad poprzeczką albo spadała na wysokość brzucha bramkarza przez co bez trudu ją łapał. Tylko z tego co tu zrozumiałem ty piłką omijasz mur, bo jak ja uderzam z lewej strony boiska to kamera daje na prawo a przy strzale wciskam E i strzałka w lewo.
Ps. [A] to u Ciebie strzał? :P
--- Koniec cytatu ---
Sorry, że nie odpisałem. [A] to wrzutka. (bardzo ważne) Jak strzelałem za pomocą [D] to nie wychodziło.
dymitar7:
No to jest glupi bug stworzony przez Konami. Tak samo jest, ze obronca sam sfauluje przeciwnika w polu karnym, a przeciwnik nie strzeli tego karnego. Zrobione byle zdenerwowac ;D
P.S
Nie mam polskich znakow, jak cos to przepraszam ;)
Error:
Rzuty wolne w PES 2011 i tak są łatwiejsze od tych w 10. W tej części można bardziej zakręcić piłkę, i jest większa swoboda w strzelaniu. 10 to była akurat porażka, na mój gust. W tej odsłonie najlepiej strzela się za pomocą wrzutki czyli "A". Wspominam tutaj o bliskich odległościach, a na te dalekie to oczywiście za pomocą strzału "D", przydatna jest tutaj umiejętność robienia knuckleball.
jaqbw:
zawsze mozna próbować z knuckleballa, nawet z 20 m, wycelować obok muru, strzałka do przodu tam gdzie stoi bramkarz i jest :) jak strzelam Cristiano to większość mi wpada. Co do wolnych wykonywanych przez kompa, to fakt, jest to czasem wkurzajace, ostatnio jak grałem w BaL to jakiś gościu z Arabii Saudyjskiej o ogólnych umiejętnościach około 60 strzelił mi 2 bramki :o ;D
Nawigacja
[#] Następna strona